Kicks Promo & More nieuwe leverancier van promotionele producten

Kicks Promo & More: nieuwe leverancier van promotionele producten

Sinds begin april is Kicks Promo & More gestart als leverancier van relatiegeschenken, premiums en promotionele artikelen. Nieuw als bedrijf, maar de mensen erachter hebben hun roots in de promobranche liggen.

“Met elkaar hebben we een jarenlange ervaring en skills, opgedaan bij vorige werkgevers, nu zijn we zelfstandig,” aldus Arjen Boon en Leonie van Rooijen, beiden mede-eigenaar van Kicks Promo & More.
Samen met de accountmanagers  Gwenne Malonda en Rob van Hamersveld hebben Boon en Van Rooijen de deuren van hun bedrijf geopend in Vierpolders, net onder de rook van Rotterdam. “We hebben alle vier gewerkt bij  ondernemingen als de Gemaco Groep (nu Supremia), Jos! Premiums & Gifts, Team Jos! en Recto Lennox,” stelt Boon. “Maar ervaring is niet alleen weten wat er speelt, maar vooral ook weten wat er komt. Wij hebben er zin in.”

Tijd en energie

Van Rooijen: “Je hoeft ons niets te vertellen over de branche. We kennen de trends, de markt de artikelen. Wij kennen onze klanten of willen ze graag leren kennen. Daar steken we veel tijd en energie in. En juist dat maakt dit vak zo interessant en leuk.”
Meer info: tel. 085-0787070 en www.kickspromo.nl