Positieve reacties op PromZ.live

Positieve reacties op PromZ.live

De nieuwe inrichting en lokatie, de industriële Kromhouthal in Amsterdam-Noord, van PromZ.live zijn heel goed ontvangen bij bezoekers, ofwel marketeers en inkopers uit het bedrijfsleven. PromZ.live is de beurs voor ‘wannahave’s en musthave’s voor marketing’, die plaatsvond plaats op 7 en 8 mei.

Met de nieuwe look & feel in De Kromhouthal ademde PromZ.live de sfeer en de creativiteit uit die horen bij het vakgebied van promotionele producten, relatiegeschenken en give away’s, zo bleek uit een rondgang onder bezoekers vlak na afloop van de beurs. De bezoekers deden inspiratie op bij de 151 leveranciers van promo-artikelen, en naar verluidt zijn er ook veel offertes aangevraagd.

Beste producten van 2019

Tijdens PromZ.live werden de PromZ Promotional ProductZ 2019 bekend gemaakt. Een vakjury en de bezoekers (Publieksjury) beoordeelden de in aanmerking komende producten.
In de categorie Duurzaam bekroonde de vakjury de Seatowel (Gimmeconcepts). De Publieksjury gaf de prijs in de categorie Duurzaam aan het Rockbook (Paper on the rocks). In de categorie Give Away’s bekroonde de vakjury de Gezichtstickers (Gezichtstickers.nl). Airmate Mobile (Aboriginal Marketing) ontving namens de beursbezoekers de Publieksprijs in de categorie Give-away’s. In de categorie Kantoorartikelen koos de vakjury voor de Light Up Koffiebeker (11C Ideas). Correctbook (Correctbook.nl) kreeg (weer) de Publieksprijs in de categorie Kantoorartikelen. In de categorie Sport/Outdoor ging de vakjury voor de Pilloh (Zaakado), dat wel eens de zomerhit van 2019 kan wordenBE O bottle (Green Earth Products & BOVI salespromotion) kreeg de Publieksprijs in de categorie Sport/Outdoor. De Storagebag was volgens de vakjury de winnaar in de categorie Huishoudelijke Artikelen. De Storagebag is een product van Tsquare Brands en wordt geleverd door diverse distributeurs. Grease Lighting (Rescued) sleepte in de categorie Huishoudelijke Artikelen de Publieksprijs in de wacht. In de categorie Overige Artikelen gaf de vakjury de award aan de Producten met een Persoonlijk Verhaal (Creative Use of Technology). De Pilloh (ZaaKado) viel twee keer in de prijzen, want de Publieksprijs in de categorie Overige Artikelen was voor de Pilloh.

Inspirerende sfeer

Volgend jaar zetten de organisatoren en exposanten verder in op de nieuwe, inspirerende sfeer die De Kromhouthal uitstraalt. Volgend jaar vindt PromZ.live plaats op 13 en 14 mei.