NIEUW bij LocoMail: De Mini Pop up Kubus | PromZ

NIEUW bij LocoMail: De Mini Pop up Kubus

Onze bestseller, de Pop up Kubus, heeft er een nieuwe variant bij: de Mini Out of the Box. Deze nieuwe versie van de Pop up Kubus werkt net zo verrassend als de grote variant en zorgt ervoor dat uw boodschap letterlijk in het oog springt! Wanneer de ontvanger de opvallende mailing opent en de inlegkaart uitschuift, springen er maar liefst vier kleine Pop up Kubusjes (4,5×4,5 cm) uit. Het verrassingseffect is zo hoog dat de ontvanger meteen getriggerd is om alle informatie op de Pop up kubus te bekijken.

De kubusjes worden full colour bedrukt, net als de envelop. De vier Mini Pop up Kubusjes kunt u helemaal vormgeven naar uw boodschap. Daarnaast biedt de inlegkaart van de Pop up Kubus de mogelijkheid om extra informatie te communiceren. De verschillende kubusjes bieden oneindig veel mogelijkheden. Daardoor kan deze creatieve direct mail worden ingezet voor verschillende doeleinden.

 

De Mini Pop up Kubus kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het presenteren van een nieuwe directie, waarbij elk lid wordt vertegenwoordigd op een Mini Pop up Kubus, of om de pijlers van uw bedrijf uit te lichten. En Mini Kubusjes blijven verrassen: u kunt de kubusjes namelijk eenvoudig terug verpakken in de omslag.

 

Op het PromZ Event wordt niet alleen de Mini Pop up Kubus gepresenteerd. Naast de Mini Pop up Kubus zal LocoMail ook andere nieuwe direct mail producten introduceren. Nieuwsgierig? Laat u verrassen tijdens een bezoekje aan de stand van LocoMail (nr. 1237).