Nieuwe klanten voor Intercédé | PromZ

Nieuwe klanten voor Intercédé

Intercédé meldt een aantal nieuwe klanten. Intercédé, leverancier van premiums, relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken werkt nu ook voor Koni, Ordina, Spie, Volker Wessels en de Eerste Kamer.

 

Voor Koni beheert en stelt Intercédé wereldwijd het assortiment promotionele producten en pos- materialen samen. Ook wordt er gewerkt aan een merchandise shop voor consumenten.
Voor Ordina is een kernassortiment samengesteld waarbij geautoriseerde medewerkers via een webshop kunnen bestellen. Ook de benodigde producten voor evenementen worden samen met Intercédé uitgezocht.

 

Eerste Kamer

Om de voorraden en promotionele producten beter te stroomlijnen heeft Intercédé voor de diverse vestigingen van Spie, een in Frankrijk beursgenoteerd technisch installatie bedrijf, een assortiment samengesteld. “We hebben onze tool CollectDeal ingezet om bezuinigingen op de inkoop van promotionele producten bij de opdrachtgever te kunnen realiseren,” aldus Cocky Schalk van Intercédé. “Ook voor Volker Wessels hebben we de voorraad door middel van een webshop in beheer. En last but not least zijn we er heel trots op dat we voor de Eerste Kamer de give away’s voor bezoekers mogen ontwerpen en leveren.”