Nieuwe opzet PromZ Event | PromZ

Nieuwe opzet PromZ Event

PromZ Event verbreedt zijn concept. De focus blijft gericht op promotionele producten en relatiegeschenken, maar daarnaast komt er aandacht voor alles wat met relatiemarketing in de brede zin van het woord heeft te maken.’,’
rnBezoekers van PromZ Event zijn ook op zoek naar middelongebonden oplossingen voor hun relatiemarketingactiviteiten. PromZ Event 2010 is de beurs voor al die oplossingen. PromZ Event wordt uitgebreid met een ruim opgezet paviljoen voor aanbieders van de ‘andere’ middelen voor relatiebeheer: incentivereizen, dagjes uit, wellness weekends, sportieve evenementen e.d. PromZ Event als ‘totaalbeurs voor relatiemarketing’ speelt daarmee in op de toenemende vraag vanuit de markt.

Professionals
PromZ Event, dat nu voor het negende achtereenvolgende jaar wordt georganiseerd en in zijn soort de grootste beurs in de Benelux is, wordt bezocht door zo’n 7000 professionals. Meer dan 70 procent van de bezoekers is binnen hun organisatie (mede) verantwoordelijk voor relatiemarketing en de daaraan gerelateerde inkoop.

PromZ Event vindt plaats op 13, 14 en 15 april 2010 in de Jaarbeurs Utrecht. www.promzevent.nl