Nikkie Tutorials grote winnaar The Best Social Awards 2020 | PromZ
Nikkie Tutorials grote winnaar The Best Social Awards 2020

Nikkie Tutorials grote winnaar The Best Social Awards 2020

Dit keer geen live show voor 500 mensen, maar een livestream op 2 avonden vanuit een studio in Hilversum. Gisteren en eergisteren werden The Best Social Awards uitgereikt. Grote winnaar was Nikkie de Jager, beter bekend als Nikkie Tutorials, die zowel de award voor Beste Personality als Beste Positive Impact in ontvangst mocht nemen.

Beste Thuisblijf-content

Orgel Joke en Opa Gerrit bewezen met hun award voor Beste Thuisblijf-content en Beste TikTok’er dat 65-plussers er net zo toe te doen op social media. In totaal zijn er 16 awards uitgereikt en deze zijn uitgereikt op basis van een recordaantal stemmen (244.000 mensen hebben gestemd).

Winnaars audience

De winnaars in de andere categorieën zijn Bizzey (Beste Artiest), Puck (Beste Gamer), Abbie Chalgoum (Beste Bericht van de Buurman), Nino Coenen (Beste Reactie), Jard Struik (Beste Instagrammer), Kasper Soeters (Beste Twitteraar), Klaas Dijkhoff (Beste Politicus), Soufiane Touzani (Beste Sporter), Dirk & Dennie (Beste Dier), de Sekszusjes (Beste YouTube-serie), Alice Olsthoorn (Beste Nieuwkomer) en Jesse Hoefnagels (Beste YouTuber).

Winnaars business

Bij de business categorieën kwamen bedrijven als bol.com, Interpolis, Albert Heijn, Netflix en Videoland kwamen gisteren als winnaars uit de bus, waarbij bol.com maar liefst vier keer in de prijzen viel.