Nintendo strandbal 3DS | PromZ

Nintendo strandbal 3DS

De nieuwe Nintendo 3DS laat spellen echt tot leven komen nu ze je meeneemt naar de 3D-dimensie. Nintendo zocht ter introductie van deze nieuwe spelsensatie een giveaway gerelateerd aan de 3D functie van de 3DS spelcomputer, welke uitgegeven kon worden bij festivals.
Jurjen Relatiegeschenken produceerde voor Nintendo een traditionele strandbal, maar die van binnen was voorzien van een extra opblaasbaar item. In dit geval een stylus bedrukt met het logo van de Nintendo 3DS. Daarmee ontstond er een 3D-product, met meerdere inzagehoeken en met een speels karakter. Geheel passend bij het imago van de Nintendo 3DS.

Deze strandbal voldoet volledig aan de strenge vereisten van Nintendo, welke zijn vastgelegd in de “Green Procurement Specifications” (bijv. op het gebied van kind veiligheid, gebruik van chemicaliën e.d.).

Jurjen Relatiegeschenken importeert al ruim 40 jaar direct uit het Verre Oosten. Daardoor hebben wij veel producenten bezocht en weten wij veel over productietechnieken. Daarom kennen wij het woord ‘nee’ bijna niet. Ons motto luidt dan ook . . . een relatie is een geschenk.