Ontdek Wintercircus Apeldoorn samen met uw personeel of relaties | PromZ

Ontdek Wintercircus Apeldoorn samen
met uw personeel of relaties

Wintercircus Apeldoorn; van 23 t/m 30 december 2019 stroomt vanuit heel Nederland het publiek weer toe naar Apeldoorn. Een uniek verhaal achter een uniek product!

Het wintercircus Apeldoorn is het enige reizende circus in Nederland dat al ruim 25 jaar met kerst op dezelfde locatie komt. Dit internationale circus, met ieder jaar weer een compleet nieuwe show, reist vanaf september via 10 Europese grote steden naar Apeldoorn. Producent Emmanuel Horwood is internationaal geroemd om de hoge kwaliteit van zijn shows. Met een feilloos gevoel voor het ontdekken en contracteren van internationale topartiesten, een 7 koppig live orkest, topspreekstalmeester Marc Boon en een allerhartelijkst ontvangst in de sfeervolle foyertent met horeca worden de shows in Apeldoorn al jarenlang geroemd.

In de show van 2019 toont men ook weer twee prachtige Europese primeurs, waar Carré jaloers op is:  Zo kunt u kennismaken met de Diabolo Walker uit Taiwan. Zij grepen in America’s got Talent dit jaar  net naast de overwinning, maar gaan een glanzende carrière tegemoet. Ongekende kunsten met … de diabolo. Uniek en als eerste te zien in Apeldoorn. Verder bieden we u Sergey Novikov. Deze oosteuropese krachtpatser laat uw hart even stilstaan met een vrije val van maar liefst 7 meter.

Dit zijn slechts enkele van de topartiesten welke u te zien krijgt in de kerstweek in Apeldoorn.

Ongekende mogelijkheden

Een unieke locatie met een unieke sfeer. Het circus verbindt. De geur van zaagsel, de spanning en alle emotie, roepen op tot saamhorigheid. Wintercircus Apeldoorn biedt ook bedrijven, instellingen en groepen de mogelijkheid om op een passende wijze aanwezig te zijn. Dit kan door aankoop kaarten met korting voor personeel of relaties, de tent en toebehoren af te huren voor een eigen evenement of door een complete voorstelling af te kopen incl. horeca en uw eigen wensen eraan toe te voegen.

Kortom we zijn creatief! Het wintercircus zal aanspreken voor iedere doelgroep. Van bouwbedrijf tot gemeente en zorginstelling, we gaan altijd even persoonlijk in gesprek om voor u een passend voorstel te maken.

Onze tent biedt plaats voor 1500 personen. Heeft u een kleiner personeelsbestand? Geen probleem, ook dan kunt u genieten van een hapje en drankje in onze VIP lounge. Een extra foyer tent voor groepen die vooraf even willen verzamelen en achteraf nog willen nagenieten. Uiteraard is de ruimte ook in te zetten voor een event zonder voorstelling of bieden we kaarten waarbij men de keuze krijgt zelf een voorstelling te bezoeken op een moment dat het hen uitkomt.

Entree Wintercircus Apeldoorn

In tegenstelling tot andere circussen, is het Wintercircus uitgegroeid van een lokaal circus, ooit opgestart door acteur Wim Zomer, vanuit de passie voor het circus en de artiest, naar een gedegen top 3 normering in Nederland. Een knappe prestatie, kijkend naar de commerciële circussen welke enkel met de feestdagen uitgevoerd worden.

In Apeldoorn vindt u een familiegevoel. Thuiskomen en samen de feestdagen vieren. Onze artiesten reizen als een echte familie 4 maanden door Europa. En vieren de kerst met U! Dit voelt u, zij waarderen u als bezoeker, en zullen u na de voorstelling ook vaak zelf komen bedanken. U bent onze gast, U bent het hooggeëerd publiek.

Uitbreiding speeldagen in 2021!!

Deze groei heeft men weten te verwezenlijken door een concreet stappenplan, een professioneel management team en geen genoegen te nemen met minder. Een vast aanspreekpunt het hele jaar door, een duidelijke communicatie en duidelijke visie op de toekomst. Dit alles heeft geleid tot uitbreiding van aantal voorstellingen ( in 2019 voeren we wederom de avondvoorstellingen in) en in 2021 zult u ons ook in de 1e week van Januari kunnen bezoeken. Dit betekent dat uw nieuwjaarsreceptie, uw personeelsfeest of andere event ook in de eerste week van januari kan plaatsvinden.

Nieuwsgierig geworden? Kaarten bestellen of informatie? Neem dan nu contact op en kom kennismaken.

We heten u van harte Welkom op onze prachtige locatie @de Voorwaarts in Apeldoorn

Wintercircus Appeldoorn logo

Annemarie Ruis

Alg. organisatie events en comm.

apeldoornwintercircus@gmail.com of bel : +31 (0)6-11145481

wintercircusapeldoorn.com