OPVALLENDE BOODSCHAP VAN SUM= | PromZ

OPVALLENDE BOODSCHAP VAN SUM=

Per 1 januari 2011 zijn de grafimedia-activiteiten van Kobalt gebundeld met de activiteiten van Sumis Printmanagement. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Sumis Printmanagement. Door deze fusie is Sumis Printmanagement nu de grootste onafhankelijke printmanagement intermediair van Europa.n

Om dit wereldkundig te maken, hebben zij gekozen voor een originele, opvallende manier. Voor hen sprong de out of the box kaart eruit.

 

Omdat de box met de boodschap letterlijk uit de envelop springt, zal de tekst beter onthouden worden door de ontvanger door zijn opvallende verschijning. Bovendien heeft de box een kalender van 2011. Hierdoor is de box gelijk geschikt om op het bureau te laten staan. De box biedt de mogelijkheid om meerdere boodschappen tegelijkertijd over te brengen, omdat deze maar liefst 6 pagina’s bevat. De vlakken hebben een afmeting van 9 cm bij 9 cm.

 

Door zijn veelzijdigheid is de box geschikt voor verschillende gelegenheden. Kortom, de Out of the Box card is een originele en informatieve gadget.

 

Voor meer informatie, een filmpje van de werking van de Out of the Box Card, of een offerte-aanvraag, kunt u de website van LocoMix raadplegen: http://www.locomix.nl/outoftheboxcard/