Papier met een vreemd luchtje | PromZ

Papier met een vreemd luchtje

Een bijzonder verzoek vanuit Dierenpark Emmen. ‘Kunnen jullie voor ons papier leveren gemaakt van olifantenmest?’ Voor BeGlobal Promotions een leuke uitdaging, gezien wij onderscheidend in het assortiment en services zijn.

Een olifant eet 120 tot 150 kilo per dag. Tien olifanten poepen in één dag wel 500 kilo mest. Een hoop mest dat gebruikt kan worden om papier van te maken. Het papier ruikt niet, maar toch is het papier gemaakt van olifantenmest. Naast een vel papier van olifantenmest, zat er een leuke knutselopdracht voor thuis bij. Namelijk een beschrijving hoe je zelf olifantenpoeppapier kan maken. Het papier is verspreid als bijlage in een magazine van Dierenpark Emmen.

BeGlobal Promotions neemt in de markt een leidende positie in door onderscheidend te opereren op het gebied van klantenservice en productinnovaties. Buiten de artikelen is BeGlobal Promotions het beste geautomatiseerde bedrijf in de markt. Hierdoor kunnen wij sneller reageren op de behoefte van onze klanten en vloeien onze services waaronder de studio, het klantenportaal, productinnovaties samen met persoonlijke verkoop en advies.