ProComm Partners verhuisd | PromZ
ProComm Partners verhuisd

ProComm Partners verhuisd

ProComm Partners is binnen Barneveld verhuisd naar een groter pand. De nieuwe locatie ligt dicht bij de snelwegen A1 en A30 en biedt ProComm ruimte om verder te groeien.

Aan de Hanzeweg op bedrijventerrein Harselaar heeft het bedrijf de beschikking over ruime kantoorruimtes, een showroom en een magazijn. ProComm Partners was jarenlang gevestigd in het centrum van Barneveld. “Een mooi pand op een opvallende plek, maar we zijn er uit ons jasje gegroeid. Bovendien zitten we er midden tussen onze doelgroep: het bedrijfsleven,” vertelt directeur Joop van Veelen.

ProComm Partners is opgericht in 1996. Er werken circa 10 medewerkers. Het Barneveldse bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van (maatwerk) promotionele producten en kleding. Tot de klantenkring behoren vooral grote regionale maar ook landelijke spelers. Het Barneveldse bedrijf behaalde vorig jaar het CSR Gold-certificaat, vanwege zijn inspanningen om de omstandigheden te verbeteren waaronder promotionele producten worden gemaakt in lage lonenlanden. Daarnaast is ProComm aangesloten bij het wereldwijde WAGE netwerk. Meer informatie: www.procomm.eu