Promocorp zoekt fulltime sales medewerkers binnendienst | PromZ

Promocorp zoekt fulltime sales medewerkers binnendienst

We zoeken voor zowel Buttonboss, The Peppermint Company en LoGolf nieuwe collega’s. Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Wat ga je doen?

Je bent als sales medewerker het eerste aanspreekpunt voor onze (internationale) klanten. Je adviseert, brengt offertes uit, beheert een eigen orderportefeuille en zorgt voor de administratieve vastlegging hiervan. Je begeleidt de opdrachten vanaf het moment van binnenkomst tot aan de levering bij de klant en je gaat hierbij zeer nauwkeurig te werk. Je hebt contacten met leveranciers en werkt met hen samen om de opdrachten tot tevredenheid van onze klanten uit te voeren.

Dit zijn wij:

Promocorp is een bekende naam op de Europese markt van promotie artikelen. De groep bestaat uit 5 bedrijven; Buttonboss, The Peppermint Company, Care Concepts, LoGolf en Clipfactory, elk gespecialiseerd in hun eigen promotionele producten. Je werkt in een klein team en de werksfeer is ongedwongen, informeel en toegankelijk. We houden ervan om hard te werken en onze successen te vieren.

Wat breng jij mee?

Je hebt MBO werk- en denkniveau en je vindt het leuk om snel te schakelen tussen verschillende taken. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, Duits is een pluspunt. Je bent 40 uur per week beschikbaar. Je bent nauwkeurig, hebt een servicegerichte instelling en beschikt over een gedreven werkhouding. Je vindt het leuk om het commerciële spel te spelen en neemt hierbij een proactieve houding aan, jouw focus ligt op het zorgen voor een tevreden klant.

Wat mag je van ons verwachten

√ Marktconform salaris en 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband

√ Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

√ Goede pensioenregeling

√ Een stabiele werkomgeving waar plezier en stevig aanpakken hand in hand gaan.

√ Twee keer per jaar een personeelsfeest met alle collega’s.

Ben je enthousiast geworden en woon je in de omgeving Enschede of Naarden, reageer dan op deze vacature. Stuur dan jouw motivatiebrief, CV en pasfoto naar Carin Levatino: carin@promocorp.com.

Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op. Carin, onze HR manager helpt je graag met al jouw vragen, telefoonnummer 053-8506135.