PromZ Event: de grootste beurs voor gifts & gadgets | PromZ

PromZ Event: de grootste beurs voor gifts & gadgets

Alle noviteiten en nieuwe producten voor uw new business en klantbehoud vindt u op PromZ Event 2015 (op 1 en 2 april, Jaarbeurs Utrecht, Hal 3). Bezoek PromZ Event, de grootse beurs in de Benelux op uw vakgebied.

Kom inspiratie opdoen en laat u adviseren door de circa 170 gerenommeerde leveranciers van gifts & gadgets op PromZ Event, al 15 jaar de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van actiemarketing en relatiemarketing.
Bezoek de Noviteitenshow (en breng uw stem uit om te bepalen wat het beste premium en het beste relatiegeschenk van 2015 is), het ChristmaZ BrandZ Pavilion, het unieke PromZ Promo Museum en de speciale Inspiratie Sessie ter gelegenheid van 15 jaar PromZ Event. Trendwatcher Justien Marseille blikt vooruit (wat heeft 3D printen te maken met marketing?) en promotiedeskundige Ed van Eunen vertelt wat we kunnen leren van succesvolle acties (denk aan de Flippo’s, de Unox-muts en de Heineken-hoed) uit het verleden.

Gratis toegang voor u
Meer dan 6000 professionals uit het bedrijfsleven, overheid en non-profit komen jaarlijks naar PromZ Event. Als professional heeft u – en uw collega – gratis toegang tot PromZ Event. Registreer uw komst op www.promzevent.nl (zonder registratie bedraagt de entree 34,95 euro). Hier kunt u ook uw gratis stoel reserveren voor de Inspiratie Sessie. Wacht niet te lang, er zijn maximaal 200 stoelen beschikbaar. De Inspiratie Sessie vindt plaats op woensdag 1 april, tussen 10 en 12 uur, in congreszaal Juliana in de Jaarbeurs Utrecht (nabij de beursvloer van PromZ Event).