Reclame pen in pms kleur en bedrukt met uw logo? | PromZ

Reclame pen in pms kleur en bedrukt met uw logo?

Als pennen specialist heeft Van Slobbe ruim 70 jaar ervaring. Wij leveren de custom made bedrukte balpen al v.a. 3.000 st.!  www.pennenshop.nl‘,’
Het assortiment aan schrijfwaren dat wij aanbieden gaat van goedkope bedrukte reclame pennen tot luxe pennen te gebruiken als relatiegeschenk.

Wij adviseren en produceren, met onze eigen fabrieken in China, uiteenlopende bedrukte relatiegeschenken en reclameartikelen. Uw aanvraag zien wij graag tegemoet.

Een pen laten bedrukken als relatiegeschenk of voor eigen gebruik? Van Slobbe is graag uw partner. Wij bieden u een ruime keuze aan modellen, van goedkoop tot exclusief (wij leveren onder andere Parker en Waterman pennen). Luxe pennen kunt u voorzien van een lasergravering. Wilt u meerdere kleuren of zijden bedrukken, dan is dat natuurlijk mogelijk. Neem snel een kijkje in ons assortiment promotie- reclame- en beurspennen of luxe pennen te gebruiken als relatiegeschenk.

rnVoor meer informatie kijk op onze webshop www.pennenshop.nl  en voor alle andere bedrukte reclameartikelen of relatiegeschenken kijk op: www.vanslobbe.nl