Robitex wint aanbesteding promotionele artikelen ROC Twente | PromZ
Robitex

Robitex wint aanbesteding promotionele artikelen ROC Twente

Robitex heeft opnieuw de onderhandse aanbesteding voor promotionele artikelen voor ROC van Twente gewonnen. Naast het leveren van promotionele artikelen, zal Robitex ook meedenken over diplomeringsgeschenken voor studenten en cursisten van meerdere colleges en zomergeschenken voor medewerkers voor de verschillende locaties in Enschede, Hengelo en Almelo.

Daniëlle Kaspers, eigenaresse van Robitex, is trots op de voortzetting van de samenwerking met zo’n grote organisatie: ”ROC van Twente is een van de grootste onderwijsdienstverleners van het land met meer dan 20.000 studenten en cursisten en 2.000 medewerkers. Het is extra speciaal omdat Robitex zelf ook gevestigd is in Twente. Na samenwerkingen met de Universiteit Twente en hogeschool Saxion, is ROC van Twente de volgende grote onderwijsinstelling uit Noord- en Oost-Nederland die Robitex als partner kiest.”

Het nieuwe contract heeft een looptijd van twee jaar. Robitex heeft een assortiment duurzame promotionele artikelen voorgesteld, dat goed is ontvangen. Deze artikelen kunnen besteld worden via een unieke, op maat gemaakte gesloten shop speciaal voor ROC van Twente.