Robitex wint aanbestedingen Wellantcollege en Curio | PromZ
Robitex wint aanbestedingen Wellantcollege en Curio

Robitex wint aanbestedingen Wellantcollege en Curio

Robitex heeft twee grote aanbestedingen gewonnen; van Wellantcollege en Curio. De aanbestedingen bestaan niet alleen uit het leveren van promotionele artikelen voor studenten en docenten, maar ook uit het meedenken over relatiegeschenken voor afgestudeerden en relaties voor de verschillende locaties in het midden en zuiden van het land. In totaal gaat het over meer dan 50 vestigingen waaraan geleverd moet worden.

Wellantcollege is de grootste vmbo- en mbo-opleider van Europa in voeding, klimaat en welzijn van mens en dier. “Met name onze duurzaamheidspropositie heeft de doorslag gegeven voor Wellantcollege.  Curio heette oorspronkelijk ROC West-Brabant en is overgegaan op een nieuwe naam en logo en hiervoor hebben wij mooie innovatieve voorstellen gedaan, waardoor we de aanbestedingen hebben gewonnen,” aldus Danielle Kaspers (Robitex).

Shop

Ze vervolgt: “De verschillende scholen kunnen middels hun eigen op maat gemaakte shop de artikelen bestellen. De voorraad ligt in Enschede en vanuit hier kunnen we alle vestigingen makkelijk bedienen.”