SAMEN VOOR HET GOEDE DOEL! | PromZ

SAMEN VOOR HET GOEDE DOEL!

Al jaren werkt Webo Promotion samen met zorginstelling Philadelphia te Zeewolde en inclusief Gresbo groep Nunspeet. Deze partners bieden uiteenlopende vormen van arbeidsmatige dagbesteding aan voor hun cliënten. Het werk dat zij voor Webo uitvoeren is eenvoudig en routinematig, maar van groot belang! De cliënten leren samenwerken en werken aan een doel. Ze krijgen de ondersteuning die zij nodig hebben zodat zij zich kunnen ontwikkelen en groeien. Arbeidsmatige dagbesteding kan mensen soms ook helpen om werk-fit te worden en om een stap te maken richting betaald werk. 

Met de hulp van onze partners Philadelphia en Gresbo zorgt Webo Promotion er voor dat de vele kerstpakketten en eindejaarsgeschenken netjes verpakt op het gewenste moment bij de klant of ontvangers afgeleverd worden! Met voeding die na het verpakken overblijft, ondersteunt Webo, namens onze klanten, al jaren de Voedselbank.  

Samen maatschappelijk verantwoord ondernemen! 

Wil jij met jouw kerstpakketten of eindejaarsgeschenken ook bijdragen aan deze mooie initiatieven? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330. We denken graag met je mee!