Stadion tooi | PromZ

Stadion tooi

Gpip Sales & Design B.V, dat 2 jaar geleden met de OverKlomp™ kwam heeft een nieuw promotie tool ontwikkeld voor het WK2010; “ de Stadion-Tooi ”. Het is duidelijk dat de Stadion-Tooi niet alleen voor voetbal en in een stadion te gebruiken is maar overal waar iets te vieren en uit te dragen is. Prijsindicatie; € 0,65 per stuk in eigen kleur met logo afhankelijk van aantallen.’,’
De tooi is gemaakt van polyester/katoen waarin lussen gestikt zijn waarin allerlei producten gestoken kunnen worden. Voor veiligheid zijn de lussen aan de onderzijde dicht zodat er niets door de lussen heen kan steken.

Ontelbare mogelijkheden van accessoires om in de tooi te steken en mee op te vallen zoals; vlaggetjes/windmolentjes/figuren/zelfs kleine banners van tooi naar tooi.

Belangrijk is dat de tooi gedragen kan worden door zowel kinderen als volwassenen doordat deze op maat gemaakt kan worden middels klittenband. Prijsindicatie; € 0,65 per stuk in eigen kleur met logo afhankelijk van aantallen.

De ‘stadion- tooi’ kan ook voorzien worden aangepast worden het aantal lussen kan naar wens geproduceerd worden. Bent u geïnteresseerd in exclusieve distributie dan gaan we graag met u om de tafel!

Gpip sales & design B.V.
Dijksteeg 2 – 4268GK Meeuwen
Telefoon: 0416 532789 / 0638695917
gpipdesign@gmail.com
www.gpipdesign.com