Stem nu op de Leverancier van het Jaar 2019 | PromZ
publieksstem leverancier van het jaar 2019

Stem nu op de Leverancier van het Jaar 2019

Opdrachtgevers van promotionele producten en relatiegeschenken bepalen welke bedrijven dit jaar de Publieksprijzen verdienen in de Leverancier van het Jaar 2019 competitie. Via de speciale stemwebsite kun jij doorgeven welke leverancier van promotionele producten en relatiegeschenken volgens jou (full service) Leverancier van het Jaar is en wie de award verdiend voor Best Online Performance.

Genomineerden

Een vakjury heeft 26 bedrijven genomineerd voor deze competitie op basis van creativiteit en vakkennis, advies richting eindklant, presentatie (on en offline), aandacht voor duurzaamheid en MVO, gebruiksgemak/snelheid (met name bij online) en de mate waarin de leverancier bijdraagt aan professionalisering en het aanzien van het vak.

De  15 genomineerde full service leveranciers zijn, in alfabetische volgorde: BeGlobal, Bovi salespromotion, BrandPremiums, Compacon, Florisgifts, Hokra, Interimage, Keiretsu, Loyalty Makers, Promo.nl, Robitex, Supremia, Webo Promotion, WOT! en XL Concept. De 11 genomineerde online leveranciers zijn, in alfabetische volgorde: Allgifts, IGO, Maxilia, Multigift, Pinkcube, Promocompany, Promostore, Relatiegeschenken.nl, Stravers, Topgiving en Van Helden.

Uitreiking

De bijbehorende awards worden begin september tijdens het trade only event De Leveranciersdagen uitgereikt. Dan worden ook de Publieksprijzen uitgereikt op basis van de stemmen die opdrachtgevers online hebben uitgebracht op hun favoriete leveranciers.

Vakprijzen

De awards zijn een initiatief van PromZ, ondersteund door branchevereniging PPP (Platform Promotional Products). Het zijn de vakprijzen voor ‘outstanding performance’ van bedrijven in de promotionele productenbranche.