PromZ

Baltus Bloembollen

Kanaalweg 83 8171 LS Vaassen Nederland

T 0031578579999

Baltus Bloembollen

Baltus Bloembollen, een gerenommeerd bloembollenbedrijf

Baltus Bloembollen is opgericht in 1980 door Hans en Peter Baltus. Oorspronkelijk was Baltus Bloembollen gevestigd in Apeldoorn, maar door ruimtegebrek is het bedrijf in 1997 verhuisd naar Vaassen. Baltus Bloembollen is naast een bloembollengroothandel met een Cash&Carry afhaalcentrum van 7000 m2, ook leverancier van een zeer uitgebreid en vernieuwend assortiment van bloembollen- en zadengeschenken. De laatste trends en ontwikkelingen worden op de voet gevolgd om zo elk jaar wederverkopers van een uitgebreid assortiment aan relatie- en kerstgeschenken te voorzien.

Onze werkwijze als geschenkenspecialist!

Dagelijks staat een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden van geschenken. Zo maken wij graag custom-made het perfecte geschenk voor uw klant klaar. Door een inventarisatie te maken van de wensen, maken wij enkele voorbeelden klaar. Zo kunt u goed voorbereid naar de klant en geeft u direct een goed beeld van de mogelijkheden.

De producten

De producten die wij aan kunnen bieden zijn allemaal groen gerelateerd. Zo bieden wij jaarrond bloembollen- en zadengeschenken. Het assortiment is zo samengesteld dat wij in elke maand de juiste bloembollen kunnen leveren zodat ze nog goed geplant kunnen worden.

Relatiegeschenk team

Met deze enthousiaste groep mensen werken wij dagelijks aan het verbeteren van onze producten, het uitwerken van nieuwe innovatieve concepten, het luisteren naar onze klanten en hun wensen.

Persoonlijk advies

Voor elke gelegenheid bieden wij een bloeiend relatiegeschenk aan. Een attentie voor uw personeel, een originele giveaway op de beurs of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals voor een opening. Wij denken graag met u mee en werken met plezier iets voor u uit. Met onze hoge graad van flexibiliteit zijn wij in staat het perfecte item voor u of uw relatie te creëren. Wij leveren relatiegeschenken op maat.

Met Baltus bent u verzekerd van innovatie, betrokkenheid en maatwerk.