PromZ

Complementair

Arsenaal 9 3905 NN Veenendaal Nederland

T 0031850210876

Complementair

Het ontstaan van Complementair

In 2008 is Complementair onder leiding van de vorige eigenaar gestart met het verkopen van promotionele artikelen en relatiegeschenken, waaronder Kerstpakketten. In januari 2013 wordt het bedrijf overgenomen door Marriëtte van Wagensveld met als belangrijkste reden haar gehandicapte dochter in de nabije toekomst een volwaardige werkomgeving te bieden. Maar ook om andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven zich op één of andere wijze aan Complementair te binden. Vanaf het moment van overname worden de activiteiten uitgebreid tot de drie pijlers waar het nu op rust, namelijk de verkoop van: eindejaarsgeschenkenrelatiegeschenken en bedrijfskleding.

de Kunst van het Geven

U waardeert uw medewerkers en relaties. Wat is er dan leuker om dit te laten merken door hen iets te geven. “de Kunst van het Geven” is waarin wij gespecialiseerd zijn. Bij ons staat exclusiviteit en kwaliteit dan ook op nummer één. Dat geldt voor alle drie de pijlers waarop ons bedrijf rust, namelijk relatiegeschenken, de promo- en bedrijfskleding en de eindejaargeschenken, waaronder de sinterklaas- en kerstgeschenkenAlle producten zijn te voorzien van uw eigen logo, waarmee het direct uniek wordt. Onze exclusiviteit houdt ook in dat wij nieuwe trends blijven volgen, dit door onder andere vakbeurzen in binnen- en buitenland te bezoeken en dat wij blijven vernieuwen. Daarbij denken wij graag met u mee met het doel u maximaal te kunnen adviseren en daardoor maatwerk te leveren.

Aandacht voor de medemens

Ook is er vanaf het eerste moment aandacht voor de medemens. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en degenen die door omstandigheden (tijdelijk) minder bedeeld zijn, hebben en krijgen de aandacht van Complementair. Door al haar activiteiten wordt zij in het najaar van 2014 genomineerd voor de titel “Beste jonge onderneming” tijdens het Business Event Veenendaal. In januari 2015 volgt de toekenning van de MVO-prijs Veenendaal 2015. Dat laatste is een initiatief van de gemeente Veenendaal, de Bedrijvenkring Veenendaal en Ondernemend Veenendaal.

100% Duurzaam

100% Duurzaam bestaat dat? Op deze vraag antwoorden wij heel eerlijk nee, maar wij proberen er wel naar te streven. Ons assortiment bestaat dan ook uit alleen maar gecertificeerde producten en producten voorzien van labels zoals Fair Trade. Wil je graag meer weten over onze duurzame missie? Bekijk dan ons MVO-beleid op onze corporate website.