PromZ

Corthogreen

IJsselweg 45 7061 XV Terborg Nederland

T +31 (0)315 345113

Corthogreen

Corthogreen BV creëert economische en maatschappelijke waarde door het produceren van duurzame promotie- en relatiegeschenken plus zaad gerelateerde artikelen voor binnen- en buitenland. Op basis van kwaliteit, service en persoonlijk contact met de klant willen wij samen blijven groeien.

Leverancier van groene relatiegeschenken

Al sinds 1888 is CorthoGreen in Nederland toonaangevend op het gebied van productie van en handel in zaden en daaraan gerelateerde artikelen. CorthoGreen is gevestigd in Terborg in Nederland en produceert zaadmatten en zaadzakjes als give aways voor reclamedoeleinden en duurzame relatiegeschenken en seizoensgeschenken in combinatie met zaden en aarde.

De producten worden met zorg voorzien van een decoratieve, seizoensgerelateerde of individuele opdruk of verpakking. Voor al onze greengifts en give-aways bieden wij handige verkoopdisplays of toonbankdisplays. Zowel de groene relatiegeschenken als de bijpassende displays worden op verzoek ook geheel in uw eigen stijl ontwikkeld en vormgegeven.

Export

CorthoGreen exporteert naar de belangrijkste Europese landen als Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland en de Scandinavische landen. Maar ook daarbuiten o.a. in Zuid-Afrika, Qatar en de Verenigde Staten vinden onze producten aftrek.

Productie

Iedere bestelling wordt in ons productiebedrijf in Nederland met de meest moderne machines en volgens internationale normen geproduceerd. Zo maken wij gebruik van Laudenberg afvulmachines, CPU zaadmatten-productie machine, zaadlinten machines, TTN tampondrukmachines en diverse Illig blistermachines.

Al onze producten, van zaadzakjes, groeipapier, zaadmatten en zaadlinten tot give-aways als mini-serres, zinken emmertjes, terracotta-potjes en houten kistjes gevuld met zaadgoed, staan onder de voortdurende strenge kwaliteitscontrole van de NAK-tuinbouw, de Keuringsdienst van Zaden.