PromZ

D.W.F. Nederland / Logohorloge.com

Tulpstraat 79-81 2282 NN Rijswijk Nederland

T +31 (0)70 3030707

D.W.F. Nederland / Logohorloge.com

D.W.F. Nederland, horloges

D.W.F. Nederland is opgericht in 1996 en gespecialiseerd in het fabriceren, importeren en distribueren van horloges. D.W.F. Nederland levert horloges uit voorraad in Nederland en Italië en vanaf de tekentafel. Daarnaast werken we met een aan fabrikanten in het Verre Oosten.

Kernwaarden

Omdat D.W.F. Nederland al meer dan 20 jaar bestaat heeft zij inmiddels een enorm relatie netwerk. D.W.F. Nederland hecht waarde aan de volgende punten:

  • De relatie met een klant staat centraal.
  • Vriendelijkheid naar iedereen.
  • Behulpzaamheid naar iedereen.
  • Afspraak is afspraak.
  • Persoonlijke benadering, ook naar nieuwe klanten.
  • Altijd in oplossingen denken.
  • Goede open samenwerking met fabrikanten.
  • Kleine aantallen, groot plezier voor iedereen.
  • Promotionele horloges.

Onze dagelijkse bezigheid is het voorzien van horloges met een bedrijfslogo. Reeds jaren verzorgen wij voor grote en kleine bedrijven in de Benelux de fabricage en distributie van logo horloges. Onze horloges kenmerken zich door de uitstraling, bijna al onze modellen hebben een knipoog naar de laatste mode trend.

Private label horloge collectie en branding

Voor bedrijven in de automotive en mode branche ontwerpen wij vaak complete horloge collecties. Deze horloge collecties worden ingezet als merchandise of worden gewoon als product naast het eigen product verkocht. Vaak zijn deze bedrijven expert in hun vakgebied maar ontbreekt de kennis voor het maken en positioneren van een horloge collectie. D.W.F. Nederland begeleid het gehele traject; van ontwerp in huisstijl naar sample en vanuit daar naar het daadwerkelijke product. Tevens verzorgen wij het maken van bijbehorende producten als garantiekaarten en verkoop displays.

Complete horloge collectie voor (kerst)geschenkenbranche

Tegenwoordig is een kerstpakket of gewoon geschenk niet standaard meer. Veel bedrijven kiezen ervoor de keuze te laten aan klanten of medewerkers en geven een kado cheque kado. D.W.F. Nederland levert de bedrijven die kado keuze concepten aanbieden met een complete collectie horloges voor elk budget.

Eigen merken

D.W.F. Nederland heeft 2 eigen horlogemerken, Kiber® en Smash®. Deze merken worden via webshops verkocht aan de consument. Tevens gebruikt D.W.F. Nederland deze merken ter ondersteuning van incentive acties bij bedrijven.