PromZ

de markeTEArs

Industrieweg 7 2421 LK Nieuwkoop Nederland

T +31 (0172) 57 29 11

de markeTEArs

De markeTEArs, thee als relatiegeschenk of communicatiemiddel

Thee als relatiegeschenk of communicatiemiddel: breng uw bedrijf, merk of event op een positieve manier onder de aandacht en laat uw klanten en relaties genieten van een heerlijke, verantwoorde kop van uw eigen (h)eerlijke thee.

Thee als promotioneel product is:
Nieuw, gezond, lekker, duurzaam, eerlijk en puur.

Thee is na water het meest gedronken drankje ter wereld, wat het uitermate geschikt maakt om uw reclameboodschap mee uit te dragen. Met zowel Mightea Original als LoyalTea heeft u een geweldig product in handen, dat in combinatie met de vakkennis en creativiteit van de markeTEArs optimaal ingezet kan worden voor al uw promotionele en brandings-activiteiten.

Deskundigen

Binnen ons team hebben wij naast communicatie- en marketingdeskundigen ook een gediplomeerde thee sommelier in huis. Zo combineren we meer dan 30 jaar ervaring in de promotionele wereld met een grondige kennis van thee.

Theeconcepten

Onze unieke theeconcepten zijn verregaand te personaliseren zodat het ook echt úw thee wordt. De mogelijkheden tot personalisering zijn talrijk en variëren van producten met losse thee, een specifieke theesmaak, volledig gepersonaliseerde theeverpakkingen, tot zelfs uw eigen theelabel. Bovendien zijn veel van onze theeproducten zeer snel leverbaar.

Loyaliteit

Daarnaast wordt een deel van de totale LoyalTea-omzet gedoneerd aan lokale projecten voor beter onderwijs, gezondheidszorg en huisvesting. Daarmee gaat loyaliteit verder dan alleen de loyaliteit naar uw klanten en relaties toe; LoyalTea brengt loyaliteit ook terug naar de bron.

De markeTEArs nemen u graag verder mee in de wereld van de promotionele thee!

Smaakmakend communiceren met unieke theeconcepten begint bij De MarkeTEArs