PromZ

De Witte Raaf

Harderwijkerweg 141A 3852 AB Ermelo Nederland

T +31 (0)341 552402

De Witte Raaf

Voor al uw relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten!

 

De Witte Raaf in Ermelo is al jaren hét adres voor originele relatiegeschenken, promotieartikelen, sport- en bedrijfskleding en kerstpakketten. We zijn een ‘bevlogen’ leverancier van meer dan 100.000 artikelen van ruim 1500 producenten.

Persoonlijk en doeltreffend

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar onze klanten behoefte aan hebben. Wij combineren de voordelen van een zakelijke, professionele (web)winkel met de warmte van persoonlijke advisering. Bij ons hoort u altijd vertrouwde stemmen. Juist dat maakt ons uniek!

 

Hierom kiest u voor De Witte Raaf:

√ Uitgebreid assortiment
√ Scherpe prijzen
√ Uitstekende kwaliteit
√ Persoonlijk advies
√ Afspraak is afspraak
√ Kennis en ervaring

 

RELATIEGESCHENKEN EN PROMOTIONELE ARTIKELEN

 

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wij adviseren u graag, de mogelijkheden zijn eindeloos! Denk aan pennen, tassen, handdoeken, USB-sticks, snoepgoed, paraplus, kopjes en mokken, sokken, lanyards, drinkflessen en nog veel meer!

Gepersonaliseerd naar wens

Wilt u uw geschenk of kleding van uw logo of tekst laten voorzien? Ook dat is uiteraard mogelijk. Bedrukken, graveren of borduren: ook hierin denken we graag met u mee.

Grote online catalogus

Een zeer uitgebreide selectie van ons assortiment vindt u op onze website dewitteraafermelo.nl.

 

BEDRIJFSKLEDING EN PBM: VEILIG EN COMFORTABEL

 

Bij het uitzoeken van goede werk- of bedrijfskleding komt nogal wat kijken. Welk merk is voor u geschikt, welk model past bij u of uw medewerkers, welk budget kunt u vrijmaken? En welke kleding is geschikt voor het werk dat u doet? Wij begrijpen uw vragen en kijken samen met u welke kleding bij uw bedrijf past.

Onze merken

FHB Werkkleding
Engel Workwear
Snickers Workwear
Emma Footwear
Jobman
HAVEP
Tricorp
Hydrowear
Craft
Clique

En nog veel meer!

Voorzien van uw logo

Uw bedrijfskleding kunnen wij ook van een logo voorzien. In overleg met u bepalen we de plaatsing van het logo en of we gaan borduren of bedrukken. Ook adviseren wij u over het formaat van de bedrukking zodat uw kleding ook door de fiscus als bedrijfskleding aangemerkt wordt.

Maatwerk

Onze custom made kleding wordt speciaal voor u ontworpen en geproduceerd. Zo krijgt u unieke kleding die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

 

KERSTPAKKETTEN: Fijn om te geven én te ontvangen

 

Uw kerstpakketten bestelt u bij ons eenvoudig online. Op onze website origineel-kerstpakket.nl vindt u ieder jaar de mooiste pakketten om uit te kiezen. Gesorteerd op thema en budget, zodat u gemakkelijk een pakket vindt dat past bij uw bedrijf en budget.

 

KOOS: KLEDING ONLINE ORDER SYSTEEM

 

Heeft u een middelgroot of groot bedrijf en lopen uw medewerkers in werk- of bedrijfskleding? Kost het u veel tijd om de kledingvoorraden bij te houden? Dan is KOOS misschien iets voor u! KOOS is ons Klant Online Order Systeem waarmee u de volledige controle krijgt over het samenstellen en bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor uw werknemers. Laat uw werknemers hun eigen kleding bestellen uit een door u gemaakte selectie van onze bedrijfskleding en binnen een door u vastgesteld budget.

 

De voordelen van KOOS

√ Minder rompslomp; alles online geregeld door uw werknemers zelf!
√ Kosten verspreid over het jaar; geen acute hoge investeringen meer.
√ Geen eigen voorraad; die houden wij voor u.
√ De actuele status en historie van bestellingen zelf bekijken.
√ Snelle levering (ook op het thuisadres van uw medewerkers)

 

WELKOM IN ONZE SHOWROOM

 

Aan de Harderwijkerweg 141-A in Ermelo vindt u onze showroom.
Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies.
U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!

De Witte Raaf Ermelo | Relatiegeschenken en bedrijfskleding

De Witte Raaf

Harderwijkerweg 141-A
3852 AB Ermelo
Nederland
T: 0341-552402
E: info@dewitteraafermelo.nl