PromZ

Eucalypta.nl

De Kazematten 10 a2 6681 CS Bemmel Nederland

T +31 (0)26 3253288

Eucalypta.nl

Eucalypta.nl, relatiegeschenken en snoep

Eucalypta.nl is gespecialiseerd in Oud Hollands snoepgoed, drop, chocolade en taart met logo, verpakt snoepgoed, suikervrij snoep, koek, kauwgomballen en automaten, seizoen geschenken, promotionele gifts en relatiegeschenken.

Eucalypta is gevestigd in Nederland, waar nog steeds kleine bedrijven gevestigd voor 1900 zijn en waar kwaliteit vaak belangrijker is dan de kwantiteit. Hier kopen wij onze producten, zodat onze klanten alleen het allerbeste snoepgoed krijgen.

Producten

Oud-Hollands snoepgoed, drop en andere producten veraangenamen het leven en zijn vanwege hun kleur en smaak ideaal als relatiegeschenk. Wij stellen hoge eisen als het om kwaliteit gaat; we gaan zelf op zoek naar de beste producten om deze via het internet te verkopen.

Wij verpakken snoep voor u op maat in ieder gewenste verpakking zoals glazen potten, blik, kokers, zakjes, kartonnen doosjes, houten box of een voor u ontworpen verpakking.

Beurzen, evenementen, feestdagen zoals Valentijn, Pasen, Koninginnedag, Halloween, Sinterklaas en Kerst zijn ideale momenten om uw werknemers, klanten, gasten en bezoekers een mooi en lekker relatiegeschenk van snoep te geven, voorzien van uw bedrijfsnaam of logo.

Jarenlange ervaring met e-commerce

Eucalypta heeft al sinds februari 2000 een webwinkel en heeft reeds vele duizenden pakketten over de gehele wereld verstuurd en vele honderden projecten voor onze zakelijke klanten uitgevoerd.

Particulier of zakelijk

Voor onze particuliere klanten hebben wij een online webwinkel waar een zeer breed assortiment snoepgoed wordt aangeboden, wat online op een veilige en eenvoudige manier kan worden besteld.
Zakelijke klanten kunnen van snoepgoed in bulk tot totaal oplossingen kopen. Op onze website worden een groot aantal voorbeelden weergegeven echter wij verzorgen graag maatwerk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen zodat wij samen met u een voor uw situatie en budget een ideaal product kunnen leveren.

Assortiment snoepgoed

Wij proberen de ruimste keuze aan snoepgoed op het internet te hebben maar helaas kunnen wij ook niet alles op onze site plaatsen. Mocht u een bepaald soort snoep zoeken en deze niet op onze site kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan kijken of wij het alsnog kunnen vinden en in ons productenpakket opnemen.