PromZ

FF-PACKAGING

Nobelstraat 24 3846 CG Harderwijk Nederland

T 0031341430413

FF-PACKAGING

FF-PACKAGING is totaalleverancier op het gebied van draagtassen, luxe dozen, geschenk- en verzendverpakkingen. Voor elk draagtas of verpakking hebben wij een milieuvriendelijk alternatief beschikbaar. Zowel custom made producties als leveringen uit voorraad zijn mogelijk, wij hebben voor alles een oplossing!

BETROUWBARE LEVERANCIER
Met meer dan 30 jaar expertise en een professioneel team zijn wij een betrouwbare leverancier die u altijd zal voorzien van de juiste adviezen. Professionaliteit, flexibiliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel, wij hebben overal een oplossing voor!

EIGEN DRUKKERIJ
Omdat wij beschikken over onze eigen fabriek in Azië en een eigen zeefdrukkerij in Nederland zijn wij in staat om zowel custom made bedrukte draagtassen en custom made verpakkingen te leveren tegen een eerlijke en scherpe prijs, alsmede bedrukte draagtassen en bedrukte dozen met een korte levertijd (binnen 24 uur tot 10 werkdagen). Uw voordeel in deze is dat u direct bij de bron zit zonder tussenkomst van agenten en groothandels en dit levert u een kostenbesparing op.

GROOTSTE ASSORTIMENT NEUTRALE TASSEN EN RETAIL VERPAKKINGEN VAN EUROPA
Tevens kunnen wij met trots zeggen dat wij beschikken over het grootste assortiment neutrale draagtassen en retail verpakkingen van heel Europa. Hierdoor zijn wij in staat om kleine of grote hoeveelheden standaard draagtassen, kledinghoezen, verzenddozen, verzendzakken, cadeaupapier en geschenkverpakkingen binnen 1-3 werkdagen te leveren in geheel Europa. Op onze webshop vindt u al onze voorraadproducten terug.

CODE OF CONDUCT
Sociale werkomstandigheden en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij onze eigen Code of Conduct opgesteld waar alle medewerkers binnen onze organisatie en op de productielocaties zich aanhouden, zowel in Nederland als in Europa als in Azië. Ook bieden wij een breed scala ecologische draagtassen aan en zijn wij gecertificeerd voor diverse ecologische en sociale labels zoals Fairtrade® en FSC®.

LEVERANCIER VOOR IEDEREEN
Kortom, FF-PACKAGING is een leverancier voor iedereen. Ons verkoopteam staat u graag te woord of komt graag bij u langs. Liever een kijkje nemen bij ons? U bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Harderwijk of in één van onze verkoopkantoren in Frankrijk, Duitsland of Hongkong.