PromZ

Fortuna Speelkaarten

Haya van Somerenlaan 108 1187 RB Amstelveen Nederland

T 310203452822

Fortuna Speelkaarten

Fortuna Speelkaarten, speelkaarten en (kaart)spellen producent

Fortuna Speelkaarten is gevestigd in Amstelveen en ontwerpt en produceert bedrukte speelkaarten en (kaart)spellen met uw eigen bedrukking op de rugzijde, uw eigen bedrukking op het doosje en eventueel uw eigen bedrukking op de speelzijde van de kaarten. Daarnaast leveren wij legpuzzels en memo-spellen die u helemaal volgens uw eigen wensen en ideeën kunt laten bedrukken.

Reclame met spelletjes werkt

Spelen is mensen eigen. Daardoor zijn spelletjes bij uitstek de manier om (bewust of onderbewust) een boodschap te verspreiden. En dat geldt ook voor educatie, voorlichting en natuurlijk reclame.

  • Spelletjes worden zelden of nooit zomaar, ongeopend, weggeworpen.
  • Spelletjes die mensen gekregen hebben worden meestal minimaal 1 maal gespeeld (bij een kaartspel is dat al gauw een half uur geconcentreerde aandacht).
  • Als het een goed verzorgd en leuk spel is, dan worden spelletjes regelmatig opnieuw gespeeld.
  • Spelletjes worden langdurig (vaak jarenlang) bewaard.
  • Spelers vinden het spelen van spelletjes een positieve, sociale tijdsbesteding.

Daarom zijn speelkaarten en (kaart)spellen uitstekende incentives en premiums (verkoopstimulerende geschenken).

Speelkaarten

Alle mensen, kinderen en volwassenen, spelen spelletjes. Omdat het leuk is, en gezellig. Veel spelletjes worden gespeeld met speelkaarten. U kunt er ongetwijfeld een groot aantal opnoemen: klaverjassen, bridge, hartenjagen, pesten, rikken, toepen, liegen, poker, black-jack…

Doe mee met de gezelligheid van die kaartspelletjes. Profiteer van de mogelijkheid om uw bedrijf of boodschap onbewust te benadrukken en maak uw eigen bedrukte speelkaarten. Door uw naam of reklameboodschap op de speelkaarten te laten drukken. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u het offerte aanvraag-formulier invullen of een e-mail sturen aan: info@fortuna-speelkaarten.nl.

Andere spellen

Ook bij andere soorten spellen kan uw naam of reclameboodschap (onbewust) aanwezig zijn. Bijvoorbeeld bij bedrukte kwartetspellen, bedrukte legpuzzels of bedrukte memo-spellen.

Of bij het verzamelen van een serie. Wie heeft er nog nooit (kauwgom)plaatjes gespaard? Als er met deze verzamelde zaken dan ook nog een spel gespeeld kan worden…

Geïnteresseerd?

Als u meer wilt weten over de producten van Fortuna Speelkaarten, dan kunt ons telefonisch benaderen of ons een e-mail sturen.