PromZ

Hilarius Design

Rozeboom 68 1541 RK Koog aan de Zaan Nederland

T +31 (0)6 24673620

Hilarius Design

Hilarius Design, specialist in geschenkverpakkingen

Hilarius Design ontwikkelt: kalenders, vrachtauto’s, mappen, spellen, puzzels, wandklokken, bureau accessoires, cadeauverpakkingen, Viko kokers, CD verpakkingen, golfmappen, ordners, stalenboeken en in- en exterieurontwerpen.

Van oud papier naar unieke geschenken van karton

Zodra u een stuk papier of karton in de prullenmand gooit, begint het werk van Wim Hilarius. Want oud papier is de basis voor nieuw papier en karton. Met dit materiaal bedenkt en maakt deze ontwerper allerlei producten: van kalenders, tot vrachtwagens, bedrijfsauto’s en treinen als originele geschenkverpakkingen voor chocolade, snoepjes en wijn.

Prijswinnende ontwerpen

Wim Hilarius is al ruim veertig jaar een toonaangevend ontwerper. In 2009 heeft hij voor de Viko koker een Europees patent gekregen. Door de unieke sluiting zijn nietjes of plakband overbodig. Voor zijn kartonnen stand, vrachtwagen en bureaukalender heeft hij meerdere prijzen gewonnen.

In 1991 de High Frequex Award in Stoneleight (U.K.) voor de eerste recyclebare stand in de wereld. In 2014 de Promotional Gift Award in Keulen voor de innovatieve klik-klaar sluiting van de bureaukalender. In 2015 de Promotional Gift Award en de Paperazzo Haptic Nomination in Frankfurt voor de vrachtwagen als chocolade- of wijnverpakking. Hij heeft veel nieuwe ideeën voor producten die hij kan uitvoeren in karton.

Hilarius Design is uniek in kartonontwerpen met een optimale functionaliteit en hoge attentiewaarde. Juist de bevlogenheid en de hand van de maker bepalen het resultaat.

Wilt u een van zijn producten bestellen of een eigen ontwerp laten maken? Neem contact op voor informatie of een voorstel.