PromZ

HJW Promotions

De Tuinderij 9 3833 SC Leusden Nederland

T +31 (0)33 4530800

HJW Promotions

HJW Promotions is totaalleverancier van Promotie artikelen, Relatiegeschenken, Promotioneel Textiel, Bedrijfskleding en diverse andere Give-aways, Premiums, Custom made producten maar ook kerstgeschenken en kerstpakketten.

Bij HJW Promotions hebben wij ruime ervaring in het leveren en bedrukken van relatiegeschenken, promotieartikelen en bedrijfskleding. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van T Shirts, borduren van poloshirts, jassen, caps en meer.
U weet vast wel wat u ongeveer zoekt, maar het direct vinden hiervan is vaak een tijdrovend proces, en u heeft vast belangrijkere werkzaamheden. Daarom helpen wij u graag met uw zoektocht naar juist dát relatiegeschenk wat bij uw wensen en doelstellingen past. Terwijl u zich richt op uw werkzaamheden, zoeken wij naar dat ene product en leveren wij u passende suggesties.

Custom made

Wij onderscheiden ons door mee te denken met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk voor u en uw doelgroep. Wij ondersteunen en adviseren u over de manier van bedrukking op uw gekozen product.
Uiteraard kunnen wij u een ruim assortiment aanbieden aan relatiegeschenken en promotiematerialen. Allen uit voorraad geleverd, zoals zichtbaar is in onze webshop.
Zoekt u meer customized producten? Dan kunnen wij het voor u laten produceren, custom made producten zijn onze specialiteit. Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Custom made producten zoals t shirts, poloshirts, lanyards, keycords, caps, tassen, paraplu’s, goodiebags, USB sticks en soortgelijke relatiegeschenken kunnen wij speciaal voor u vanaf relatief kleine aantallen produceren.

Persoonlijk contact

Wij begrijpen dat u niet gewoon een product zoekt. U heeft wensen die vervuld moeten worden, het product moet tot u en tot uw doelgroep spreken. Daarom leveren wij custom made producten. Wij helpen en begeleiden u in het proces om juist dat ene product te leveren. Bij HJW Promotions geloven wij dat persoonlijk contact ervoor zorgt dat u het juiste product krijgt.
Voor een persoonlijk gesprek met professioneel advies zijn wij bereikbaar op: 033-4530800 of stuur ons een email naar info@hjw-promotions.nl
Uiteraard bent u ook, op afspraak, welkom in onze showroom.