PromZ

Alert Promotie

Meester Smeetslaan 5 3829 CK Hooglanderveen Nederland

T 0031626050225

Alert Promotie

All about attention

Alert Promotie is een dynamisch bureau. We kennen geen ivoren toren en hebben geen dure afdelingen. We zijn vooral van het directe contact: dat is wel zo persoonlijk. Aandacht voor u, aandacht voor uw premiums, giveaways, relatiegeschenken, company wear en aandacht voor de wereld om ons heen. Dat is wat we als Alert Promotie belangrijk vinden. All about attention.

Alert Promotie Businessgifts Relatiegeschenken

Premiums, giveaways, relatiegeschenken en company wear

Bij Alert Promotie willen we meer voor onze klanten betekenen dan alleen leverancier zijn van een promotieartikel. Wij ontzorgen en zetten vol enthousiasme dat ene stapje extra bij het vinden van het promotieartikel dat aan al uw wensen voldoet. We leveren heel graag op maat. Dan weet u zeker dat u een heel origineel cadeau kunt geven aan uw medewerkers of relaties. Daarnaast kunt u bij ons ook premiums, giveaways of relatiegeschenken kiezen uit bestaande brochures.

Op beurzen zijn we continu op zoek naar de nieuwste ideeën en gadgets. Niet zelden komen deze ideeën uit onze eigen koker en zetten we producten uit de retail om in een premium, giveaway of relatiegeschenk. Kortom, geen vaste collectie, maar steeds weer mooie, nieuwe promotionele artikelen.

Collage Alert Promotie, aanbod

Bent u op zoek naar een geschikt geschenk?

Dan denken wij graag met u mee! Wat is de actie? Wat is het doel? En wie wilt u ermee bereiken? Het zijn belangrijke vragen want het cadeau zelf mag natuurlijk nooit het doel worden. Wij kennen de laatste ontwikkelingen, weten precies wat werkt en wat niet, en stellen de juiste vragen. Zodat u met een rake attentie komt, recht in de roos van uw doelgroep.

Of weet u al wat u wilt?

Dan zorgen wij ervoor dat u ook krijgt wat u wilt! We zijn bekend met de wet, weten de weg en denken van tevoren goed na over het proces dat komt ná de keuze van een item.
Handling, verpakking, distributie en opslag, het speelt allemaal een rol. U mag van ons een optimaal resultaat verwachten dat aansluit bij uw budget en uw planning. Voor iedere vraag weten we bij Alert Promotie de oplossing te vinden en we komen altijd met een passend aanbod.

Niets is ons te gek

Als we voor u op zoek gaan naar het beste cadeau is niets ons te gek.
We werken niet met vaste collecties maar treden buiten de gebaande paden op zoek naar iets nieuws. Bestaat het product dat u wenst (nog) niet? Geen probleem, dan bedenken en maken we het zelf voor u! Zo heeft u met een premium, giveaway, relatiegeschenk of company wear van Alert Promotie altijd iets nieuws in handen.

Contact met Alert Promotie

Nieuwsgierig hoe Alert Promotie ook iets voor u kan betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. info@alertpromotie.nlwww.alertpromotie.nl, 06-26 05 230 / 225.

Alert Promotie, Sandra Peters en Natalie Bakker