PromZ

Interimage Promotional Products & Concepts

Golf van Biskaje 7-A/B 3446 CS Woerden Nederland

T +31 (0)348 484746

Interimage Promotional Products & Concepts

Interimage, promotionele producten en concepten

Interimage is met haar 27 jaar ervaring uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in de wereld van promotionele producten en concepten. Door succesvolle promotionele campagnes hebben wij met mooie, veeleisende klanten zoals Douwe Egberts, Unilever, PLUS en Efteling een sterke relatie opgebouwd.

Onze vakgenoten en onze opdrachtgevers herkennen én erkennen onze manier van werken; zowel in 2008 als in 2014 en 2015 zijn wij uitgeroepen tot ‘Leverancier van het Jaar’. In veel voorafgaande en tussenliggende jaren zijn wij ook genomineerd voor deze prestigieuze titel.

Ons succes is gebaseerd op vijf pijlers: creativiteit, kwaliteit, prijs, service en betrouwbaarheid.

 • Creativiteit
  Uw give-aways en premiums moeten opvallen voor een maximaal resultaat. Wij zorgen daarvoor met een grote dosis creativiteit! Check hiervoor ook ons portfolio.
 • Kwaliteit
  Niets is zo vervelend als een product dat niet aan de verwachtingen voldoet. Wij zorgen met strakke procedures voor het resultaat dat u verwacht. Meer weten over deze procedures? Onze accountmanagers kunnen het haarfijn uitleggen.
 • Prijs
  U krijgt meer voor minder! Cliché? Misschien wel, maar niet minder waar: door jarenlange relaties met leveranciers over de hele wereld weten wij waar we moeten zijn voor de beste deals. En daar profiteert u van!
 • Service
  Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar en reageren we snel. Maar onze service gaat verder. Wat dacht u van complete fulfilment trajecten? Uitgebreide designs? Betrouwbare rapportages? U geeft ons een opdracht en verder hoeft u nergens naar om te kijken.
 • Betrouwbaarheid
  U wilt uiteraard geen gedoe achteraf. Ons trackrecord is gelukkig brandschoon, en dat willen we zo houden. Daarom hanteren we strikte richtlijnen, strenge procedures en werken we alleen met de meest zorgvuldige, betrouwbare leveranciers. En ook tijdens producties houden we alles scherp in de gaten. Gegarandeerd geen gedoe!

MVO

Interimage heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen sinds jaar en dag hoog op de agenda staan. Als eerste en enige Nederlandse leverancier kreeg Interimage een MVO EPPA certificaat met het Gold Level uitgereikt door de European Promotional Products Association.