PromZ

Kuper Relatiegeschenken

Waanderweg 118 7812 HZ Emmen Nederland

T +31 (0)591 677530

Kuper Relatiegeschenken

Kuper Relatiegeschenken, leverancier van relatiegeschenken en promotionele artikelen

Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij beschikken over digitale printers en zijn hierdoor in staat om zeer snel, voor sommige artikelen binnen 48 uur, en flexibel te kunnen leveren. Dit geldt tevens voor het leveren van bedrukt textiel.

Voor onze klanten ontwerpen en leveren wij tevens custom made artikelen.

Verrassende relatiegeschenken

Kuper Relatiegeschenken zorgt dat u de aandacht van uw relaties heeft. Door verrassende relatiegeschenken en premiums laat u een stevige indruk achter bij uw contactpersonen.

Jarenlange ervaring

Kuper relatiegeschenken is een full service leverancier met jarenlange ervaring (24 jaar) en dus gedegen kennis. We weten wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en wat er allemaal mogelijk is. Van concept tot en met opslag en distributie, van premiums tot exclusieve geschenken.

In onze showroom in Emmen laten we een heel scala van onze producten zien, terwijl uw eigen custom made product ook tot de mogelijkheden behoort. Een product in uw eigen vorm, kleur en uitvoering zorgt dat u zich onderscheid.

Meer weten? Neem contact met ons op. U bent uiteraard van harte uitgenodigd voor een inspirerend bezoekje aan onze showroom.