PromZ

Lavista Relatiegeschenken

Morsestraat 11T 4004 JP Tiel Nederland

T 0031344745109

Lavista Relatiegeschenken

Lavista, relatiegeschenken, promotieartikelen en gifts

Voor al uw goedkope bedrukte relatiegeschenken, goedkope bedrukte promotieartikelen en goedkope bedrukte gifts staat Lavista Relatiegeschenken graag voor u klaar met een zeer complete service. Wij hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van mooie, effectieve en custom-made artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Onze ruime ervaring in de signbranche zorgt ervoor dat wij iedere klant, groot en klein, volledig naar wens van dienst kunnen zijn. Wij streven dan ook naar een 100% klanttevredenheid door onze klanten altijd centraal te stellen.

De meest uiteenlopende soorten relatiegeschenken

Relatiegeschenken moeten bij uw onderneming passen, maar moeten ook aansluiten bij uw doelgroep. U wilt immers dat uw relaties echt blij zijn met de relatiegeschenken en niet dat deze goed bedoelde presentjes in de kast of de prullenbak verdwijnen. Echter, een reisorganisatie heeft behoefte aan heel andere relatiegeschenken dan bijvoorbeeld een fietsenwinkel of een aanbieder van wandelschoenen. Wat wij hiermee bedoelen te zeggen is dat een relatiegeschenk zakelijk en toch ook persoonlijk is. Om u altijd te kunnen voorzien van passende relatiegeschenken bieden wij u een veelzijdig assortiment met onder meer ecologische, luxe, exclusieve, originele en duurzame artikelen.

Een veelzijdig aanbod producten

U vindt bij Lavista Relatiegeschenken een bijzonder breed assortiment relatiegeschenken. Denk aan onder meer goedkope bedrukte paraplu’s, goedkope bedrukte bidons, goedkope bedrukte mokken, goedkope bedrukte kantoorartikelen, goedkope bedrukte woonartikelen, bedrukte spellen en bedrukte verzorgingsproducten. Dit is nog maar een fractie van het complete assortiment. Neemt u gerust eens een kijkje in de veelzijdige mogelijkheden. U vindt er relatiegeschenken voor iedereen, of uw doelgroep nu uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek mannen of vrouwen bestaat. Bij ons kunt u altijd een relatiegeschenk bestellen dat perfect bij uw doelgroep aansluit.

Een hoogwaardige bedrukking op de artikelen

U kunt de relatiegeschenken eens per jaar versturen aan uw vaste klanten, maar u kunt ook kiezen voor leuke gifts om bij bestellingen weg te geven of uit te delen op beurzen en evenementen. In alle gevallen kunt u natuurlijk het grootste succes behalen met de artikelen door deze te laten voorzien van een maatwerk bedrukking. Dit verzorgen wij uiteraard graag voor u. Wij kunnen werkelijk alle artikelen in ons assortiment voorzien van een custom-made opdruk. Denk aan een logo, een bedrijfsnaam of bijvoorbeeld een websitevermelding. Wij kunnen bedrukken in een enkele kleur, in twee of drie kleuren, maar ook in full-color. Uiteraard voorzien wij u altijd van een eerste gratis drukproef om zeker te zijn dat het ontwerp volledig naar wens is.

De garanties van Lavista Relatiegeschenken

Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit van al onze relatiegeschenken en gifts. Daarnaast bieden wij uiteraard ook de garantie op een hoogwaardige kwaliteit van de opdruk. Wij bieden u een gratis drukproef van alle custom-made artikelen, welke u bij ons kunt bestellen tegen concurrerende prijzen. U kunt uw bestelling, indien gewenst, achteraf betalen. Bestellingen boven de € 150,- worden binnen de Benelux gratis verzonden. Wij zorgen altijd voor een snelle levering vanuit onze vestiging in Nederland of België.

Wanneer u meer informatie wilt over onze producten, onze mogelijkheden of onze werkwijze, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor gericht en eerlijk advies staan wij graag voor u klaar.