PromZ

Main Sales Europe

Hoefsmid 10 2631 RH Nootdorp Nederland

T 0031153105758

Main Sales Europe

Main Sales Europe levert en bedenkt promotional identity products die appelleren aan de waarden, dromen en behoeften van mensen. Main Sales opereert in een wereld met sterke Europese en mondiale krachten: afnemers zoeken met beperkte tijd en kennis naar betaalbare kwaliteit in binnen- en buitenland, op de markt verschijnen steeds meer wegwerpproducten en ontvangers willen bruikbare en duurzame artikelen die integer zijn geproduceerd en verhandeld.

Main Sales Europe, relatiegeschenken & promotie textiel

Het doel van de opdrachtgever

In dit krachtenveld houdt Main Sales het doel van haar opdrachtgevers altijd voor ogen: de relatie met hun doelgroep aangaan, verstevigen of veranderen. Main Sales wil hieraan graag bijdragen door het leveren en bedenken van promotionele producten die appelleren aan de waarden, dromen en behoeften van mensen.
Main Sales voldoet aan de internationale normen van ISO 9001. Hiermee zijn we koploper in de branche van promotional identity products.

Main Sales Europe ISO 9001-gecertificeerd

In het voorjaar van 2018 wordt Main Sales Europe geauditeerd voor de certificatie van ISO 9001-2015. Deze ‘opvolger’ laat zien dat we kwalitatief opereren in een continue veranderende markt met meerdere stakeholders.
ISO 9001-2015 stelt normen voor onder meer kwaliteits-, milieu- en arbomanagement en de aansluiting op de trend van risico- en compliance management (het naleven van wet- en regelgeving).

De nieuwe ISO-normen vragen organisaties zich te verdiepen in de ontwikkelingen die zich bij haar belanghebbenden voor (zullen) doen en daar conclusies aan te verbinden door kansen en risico’s te identificeren en mogelijkheden te benutten.

Keurmerken, kwaliteitslabels, materialen en stoffen

De medewerkers van Main Sales houden zich voortdurend op de hoogte van actuele veranderingen in keurmerken, kwaliteitslabels, stoffen en materialen. Wij kunnen u bijvoorbeeld het verschil uitleggen tussen recyclebaar en gerecycled materiaal. We kunnen u ook adviseren over de duurzaamheid van materialen (zoals bamboe en bepaalde houtsoorten) en over stoffen waarover discussie is of onduidelijkheid bestaat. Bisphenol A (BPA), ftalaten en PVC zijn bijvoorbeeld chemische stoffen die worden gebruikt in de productie van kunststof en helaas nog steeds voorkomen in sommige baby- en kinderproducten. Deze kinderproducten zitten niet in de collectie van Main Sales!

Belt u ons vooral voor advies, de keuze in duurzame en veilige producten wordt per dag ruimer. We kunnen ze ook in samenwerking met u laten ontwikkelen.