PromZ

Maxilia

Utrechtsestraatweg 149A 3911 TS Rhenen Nederland

T +31 (0)318 743630

Maxilia

Relatiegeschenken

Trendy, origineel, in alle stijlen én voor jouw budget. Relatiegeschenken zijn de gangmakers op ieder feestje! Daarom zijn wij bij Maxilia één en al oor en helpen je met een haarscherpe bedrukking en een leverdatum die naadloos aansluit op jouw planning.
Maxilia is verkozen tot ‘Beste website van de Branche 2018’ en heeft de hoogste klantreview score. Echt, het bestellen van relatiegeschenken met logo was nog nooit zo fijn.

Maxilia, de beste promotieproducten voor de beste prijs

Onze klanten komen bij ons voor de laagste prijs en snelste levertijden, daar zijn we goed in. Eenmaal klant, altijd een klant, want bij Maxilia kom je terug in een warm bad. Klanten blijven voor de service en daar zijn we trots op!

Ons team

In een groeiende markt moet je flexibel kunnen zijn. Met ons jonge team krijgen we dat elke keer weer voor elkaar. Scherpe doelstellingen en ambitie om naar het uiterste te streven helpen ons naar de ‘next level’. Wij verwelkomen nieuwe teamleden in onze ‘familie’, want zo voelt het. Als een groep vrienden in plaats van collega’s zorgen we dat de zaken op rolletjes lopen. Zo gaat iedereen vol plezier naar zijn of haar werk!
Al is het alleen al vanwege onze prachtige award-winning pand op een nog mooiere locatie, pal aan de Rijn.

En dat merk jij! Het enthousiasme waarmee je geholpen wordt, de welwillendheid om je net die stap verder te helpen en de professionele kennis zorgen voor jouw op maat gemaakte bestelling. De korte lijntjes binnen het bedrijf maken dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Daarnaast is er ruimte voor ontspanning. We moeten natuurlijk wel fit blijven. Roeien op de ergometer, tafeltennissen (erg populair) in de ontspanruimte of even lekker uitwaaien in het gras aan de Rijn; het maakt ons even los om vervolgens weer volop aan de bak te kunnen. ‘Strijden’, noemen we dat! Onvoorwaardelijk voor je doel gaan. Eén team, eén visie dat maakt ons sterk.

Duitsland

Sinds 2014 heeft Maxilia ook een vestiging in Moers, Duitsland. Hier is een net zo enthousiast team als we in Rhenen hebben. Ook hier hebben we een jong team van verkopers die de markt zo goed mogelijk proberen aan te snijden. Het warme bad is een stuk groter geworden! Check voor meer informatie Maxilia.de.

Frankrijk

Ook in Frankrijk is Maxilia actief sinds 2017. De Franse markt wordt aangepakt vanuit ons verkoop kantoor in Rhenen. We hebben hier een top team met natives zitten, die van de Franse markt een succes gaan maken. Check Maxilia.fr voor meer informatie.

Visie

Onze klanten willen de beste promotieproducten voor de beste prijs. Deze prijs/kwaliteit-verhouding willen we waarborgen en zo goed mogelijk overbrengen naar jou, onze klant.

De website, het equivalent van onze core business, is ons kanaal naar jou. Voor alle partijen is het van groots belang dat de communicatie eerlijk en helder verloopt. Al onze webshops (intussen meer dan 50!) worden continue getest en geoptimaliseerd voor ieders gemak.

Na de bestelling streven wij naar een zo spoedig mogelijke afhandeling. Ons zorgvuldig uitgekozen uitgebreide netwerk van professionele leveranciers en drukkerijen in binnen- en buitenland helpen ons hierbij. Van bestelling tot uitlevering bieden én vragen wij maximale zekerheid. Daar staan wij voor, wij zijn Maxilia.

Alles onder controle

Wij zorgen dat we tijdens het hele proces alles onder controle hebben, van de informatiewinning tot en met levering van de bestelde producten. Of we nu een afspraak maken met een leverancier of een belofte doen aan een klant; ons doel is maximale zekerheid. Liever geen order dan een order waarbij we niet zeker weten of we kunnen leveren wat de klant vraagt. Wij willen een betrouwbare leverancier zijn voor alle bedrijven en instellingen in Nederland, België en ver daarbuiten! We houden onze klanten op de hoogte van ontwikkelingen omtrent hun bestelling; zo weet iedereen waar men aan toe is.

Rustige communicatie, transparantie, alles onder controle.

Een oud spreekwoord vat Maxilia samen: De klant is koning. Wij doen er alles aan dat jij je ook zo voelt. Wij zijn Maxilia, met ons jonge team heten we je van harte welkom als koning.