PromZ

More Than Gifts

Populierenlaan 80 1911 BM Uitgeest Nederland

T 0031880273600

More Than Gifts

More Than Gifts, geschenken met een verhaal

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. More Than Gifts is sinds 2007 actief op de markt en groeit snel, maar stabiel. Kleine tot zeer grote klanten hebben ons in de afgelopen jaren gevonden. Onze geschenken zijn fairtrade, milieuvriendelijk of hebben een sociaal karakter.

Unieke cadeaus

Oprichter Ron Hof wordt ondersteund door een jong en fris team. De missie van More Than Gifts is verankerd in de organisatie: medewerkers van bedrijven blij maken met een uniek eindejaarsgeschenk.

Creativiteit en passie voor unieke cadeaus maakt More Than Gifts sterk. Persoonlijke aandacht staat centraal bij de relatie met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Zorgeloos en volgens afspraak.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit bij ons in de genen. We zijn ervan overtuigd dat we als mensheid zuinig dienen om te springen met de schaarse bronnen die de aarde ons biedt. MVO biedt veel mogelijkheden. Door de grote aandacht voor en vraag naar duurzame goederen zijn er veel innovatieve en moderne producten te vinden in deze jonge branche.

Verantwoord uitgebreid assortiment

More Than Gifts wil meer leveren dan alleen een geschenk. Achter de meeste producten zit een bijzonder verhaal. Juist in het assortiment valt de meeste winst te boeken op het gebied van duurzaamheid. Maar wat is dan een duurzaam assortiment? Deze vraag is niet makkelijk te beantwoorden. Niet altijd is exact te achterhalen waar en hoe een product is gemaakt, wat de keerzijden zijn van een gebruikt materiaal etc.

Gelukkig zijn er steeds meer leveranciers en fabrikanten die op een transparante manier inzicht geven in de duurzaamheid van een product. Op basis van deze informatie beoordelen wij het product. In onze optiek bestaat 100% duurzaamheid niet, maar we trachten wel steeds een stap verder in deze richting te zetten.