PromZ

PF Concept International

Kabelweg 1 2371 DX Roelofarendsveen Nederland

T +31 (0)71 3328911

PF Concept International

PF Concept, Europese marktleider promotionele producten

PF Concept werd in 1984 opgericht en maakt sinds 2005 deel uit van de Polyconcept Group. Met ongeveer 10.000 items in meer dan 90 landen is PF Concept de Europese marktleider voor promotionele producten en geschenken. Naast haar hoofdkantoor in Nederland heeft PF Concept nog 9 kantoren verspreid over heel Europa. PF Concept levert enkel aan de groothandelkanalen.

Vier verschillende ‘werelden’

PF Concept biedt vier verschillende ‘werelden’ aan, die zich op vier verschillende marktsegmenten richten – Bullet voor promotionele artikelen, Avenue voor merk geschenken, Label voor promotionele kleding en WorldSource voor gepersonaliseerde artikelen.

BULLET is een collectie betaalbare basisproducten, ontworpen voor eenvoudige bedrukking, met een speciaal assortiment Bullet Best™ artikelen – klassiekers op promotiegebied die op basis van voortdurend marktonderzoek worden aangeboden tegen de scherpst mogelijke prijs.
AVENUE staat voor kwaliteitsproducten van zelfstandige merken als Balmain en Parker, naast een aantal eigen merken van PF Concept als iFidelity, Marksman en Elevate.
LABEL is een complete kledingcollectie waarin dagelijkse basisstukken worden aangevuld door tijdloze sportkleding en modieuze primeurs, met een compleet aanbod van bedrukkingsopties in diverse technieken.
WORLDSOURCE is een wereld op zich, met 16 vaste programma’s en speciale inkoopprocedures in combinatie met een extra dimensie van bedrukkingsmogelijkheden.
PF Concept vult haar one-stop-shop oplossing aan met een snelle decoratie service vanuit haar ISO 14001 gecertificeerde decoratiefaciliteit in Polen.