PromZ

Promo Concepts

Berkenlaan 29 3286 XB Klaaswaal Nederland

T 085 – 0044 315

Promo Concepts

Groothandel in relatiegeschenken.

Ziet u door de bomen het bos niet meer op promotioneel gebied? Promo Concepts is leverancier van een enorm assortiment promotieartikelen die geschikt is voor elk bedrijf. Met meer dan 60 jaar ervaring beschikken wij over veel kennis om u goed te kunnen adviseren over de juiste kwaliteit en uitstraling van uw promotieartikelen. Snel schakelen, prettig contact en de beste deals dát is wat je van Promo Concepts mag verwachten.

Waarom kiezen voor een relatiegeschenk?

U wilt graag uw bedrijf een boost geven door de naamsbekendheid te vergroten? Dan zijn relatiegeschenken de beste optie! Relatiegeschenken zijn veelvoudig inzetbaar -op beurzen, bij een bestelling of simpel voor uw werknemers- en ze zijn beschikbaar in ontelbaar mogelijkheden. Op deze manier kunt u het beste product kiezen waarmee u uw bedrijf wilt promoten.

Door een gepersonaliseerd relatiegeschenk weg te geven, zullen uw klanten niet alleen dankbaar zijn, maar ook vaker herinnerd worden aan uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld door uw logo te bedrukken op een Coffee to-go beker. Wanneer de klant gebruikt maakt van de beker, wordt hij of zij telkens opnieuw herinnerd aan uw bedrijf. Natuurlijk zijn er veel meer producten die u kunt gebruiken om uw bedrijf te promoten. Bekijk eens ons uitgebreide assortiment!

Verschillende reclamemiddelen zoals flyers, brochures, folders of visitekaartjes worden vaak dezelfde dag nog weggegooid. Dit geldt niet voor relatiegeschenken. Geeft u bijvoorbeeld een bedrukte powerbank als geschenk, is de kans groot dat de ontvanger uw cadeau ook echt gebruikt. Wat betekent dit nou? Dat u uw doelgroep echt weet te bereiken, waardoor een investering in relatiegeschenken een goede investering wordt. Vooral in een tijd waar men enorm druk is en vaak geen tijd heeft om langdradige en saaie brochures door te lezen. Wacht dus niet langer en bestel uw relatiegeschenken nu!

Relatiegeschenken met logo voor elk budget.

Heeft u een beperkt budget of een strakke deadline? Geweldig, dat is onze specialiteit! Bij Promo Concepts is een deadline ook écht een deadline en zullen wij altijd zorgen voor een correcte levering. Bekijk onze exclusieve Express service, waarmee u uw bedrukte relatiegeschenken al binnen 7 dagen na goedkeuring ontvangt! Hierbij hebben wij van u een gevectoriseerd AI, EPS of Pdf-bestand nodig. Zodra de drukproef van het gewenste artikel goedgekeurd is, kunnen wij aan de slag met uw gepersonaliseerde promotieartikelen. Heeft u extra veel haast? Neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen wij met een Express levering de producten nog sneller bij u bezorgen.