PromZ

Promofit.nl

Pauvreweg 22 4879 NA Etten-Leur Nederland

T +31(0)76 50 182 25

Promofit.nl

Het bedrukken van relatiegeschenken is een fantastische manier om met uw boodschap aandacht te trekken. Promofit is sinds 2006 de ijzersterke expert op dit vlak. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment promotieartikelen. De give-aways in ons aanbod hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. De meeste producten zijn te voorzien van een bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp of foto. Daarnaast kunnen wij diverse relatiegeschenken borduren, graveren of weven met uw tekst of afbeelding. Ook de productie van custom made relatiegeschenken is mogelijk. In onze collectie vindt u onder meer populaire weggevertjes zoals pennennotitieboekjes en sleutelhangers. Verder kunnen we onder andere kleding, mokken en tassen voor u bedrukken.

Duurzame relatiegeschenken
We vinden het belangrijk dat de productie van onze promotie artikelen op een ecologisch verantwoorde manier worden geproduceerd en met milieuvriendelijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Daarom bestaat een groot deel van ons aanbod uit duurzame relatiegeschenken.

Voor zowel goedkope give-aways als exclusieve relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Promotieartikelen met uw opdruk versterken het effect van uw marketing. Ze zorgen voor een grotere naamsbekendheid, een professionele uitstraling, klantenbinding en een hogere omzet. Zet ze in tijdens beurzen, promotieacties en evenementen. Of denk aan het bedrukken van kerstgeschenken voor uw klanten of items voor het kerstpakket van uw medewerkers. Zoekt u iets speciaals voor de zomer, herfst, winter of lente? Voor promotieacties in elk seizoen vindt u bij ons een schitterende oplossing. Kijk rond in onze grote collectie en plaats online uw bestelling. Vele tevreden klanten gingen u reeds voor. Bij ons vindt u altijd relatiegeschenken die passen bij uw doel en doelgroep. Heeft u een idee, maar kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, want er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij hebben een groot netwerk en onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk.

T +31(0)76-50 182 25
E sales@promofit.nl