PromZ

Senator Benelux

Hanzestraat 21 7622 AX Borne Nederland

T +31 (0)74 2657000

Senator Benelux

Sinds 1920 Made in Germany

Al meer dan 95 jaar staan wij garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Alle in Duitsland geproduceerde senator® producten worden op zeer strenge kwaliteitscriteria getest, zodat wij duurzame producten kunnen leveren voor het perfecte promotionele artikel.

Voor iedere presentatie de perfecte druktechniek

De spectaculaire bedrukkingsmogelijkheden voor onze balpennen en mokken staan garant voor de optimale weergave van datgene waar u reclame voor wilt maken. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor de meest geschikte druktechniek voor uw ontwerp en vervaardigen op die manier reclame-artikelen welke een onuitwisbare indruk maken.

Wij nemen verantwoording en staan voor u garant

Wij staan volledig achter de keuze om uitsluitend producten te leveren die aan alle wettelijke eisen voldoen. U kunt er volledig op vertrouwen dat alle senator® producten een veilige keuze zijn. Wij zijn ISO 9001, 14001, BSCI en SEDEX (UK) gecertificeerd.

Individuele productie en snelle levertijden

Door onze expertise en technische mogelijkheden, kunnen wij snel en flexibel op uw wensen inspelen.

Krachtige reclame-artikelen voor op het bureau

senator® balpennen en mokken zijn de perfecte reclame-artikelen gedurende de dag. Ze overtuigen door functionaliteit en worden dagelijks gebruikt waarbij de reclameboodschap continue zichtbaar i

s.

E-mail voor een doorverwijzing naar uw dichtstbijzijnde promotie en relatiegeschenken leverancier: information@senator.com