PromZ

Silvia Bruin reclame-advies

De Lus 13 1742 PH Schagen Nederland

T +31 (0)226 422505

Silvia Bruin reclame-advies

Naast het reguliere aanbod van relatiegeschenken (meer dan 20.000 artikelen!) is Silvia Bruin Reclame-advies gespecialiseerd in outdoor relatiegeschenken, zoals regenmeters, laarzen, emmers, etc! Maar ook voor ECO, MVO en ‘special made’ relatiegeschenken kunt u ons perfect inzetten.

Ervaren

Al sinds 1996 een begrip op het gebied van relatie- en promotieartikelen. Zoekt u een passend relatiegeschenk? Gericht op uw doelgroep? Wij helpen u graag om het juiste geschenk te vinden. Dit kan een bestaand artikel zijn of een relatiegeschenk naar eigen ontwerp. U kent uw doelgroep, doel en budget, wij de mogelijkheden! Samen maken we de keuze voor het beste relatiegeschenk!

Uitgebreid assortiment

Bij ons kunt u alles onder 1 dak regelen, wij hebben relatiegeschenken en kerstpakketten, maar bedrukken ook graag uw bedrijfskleding, drukwerk, vlaggen, etc. Bij ons kunt u uw bedrukking aanleveren maar wij kunnen u ook helpen met een mooie bedrukking, want wij hebben een ontwerper in dienst. Wij bezoeken ook regelmatig beurzen om u het nieuwste van het nieuwste te kunnen aanbieden. Wij hebben de keuze uit minimaal 20.000 artikelen.

Waarom kiest u voor Silvia Bruin Reclame-advies?

Al meer dan 22 jaar ervaring | Groot assortiment met de laatste trends | Gespecialiseerd in spoedopdrachten | Klanten in heel Nederland en België | Kerstpakketten op maat

Uitstekende kwaliteit

Soms wilt u een relatiegeschenk gebruiken om aan een groot publiek weg te geven, dat zijn de zogenoemde ‘weggevertjes’. Dat is leuke manier van uw bedrijf onder de aandacht brengen en daar heeft u bij ons een ruime keus in. Soms wilt u echter een luxer geschenk weggeven aan uw beste klanten, of aan zakenrelaties, en dan wilt u vooral dat u iets weggeeft van uitstekende kwaliteit. Wij hebben artikelen in elke prijsklasse, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor offertes, vragen of meer informatie. Wij helpen u graag! Bezoek onze website!