PromZ

Sluis Garden / Garden Seeds

Voorland 3 1601 EZ Enkhuizen Nederland

T +31 (0)228 326381

Sluis Garden / Garden Seeds

Garden Seeds, kleurige verpakkingen onder eigen merk (o.a. Sluis Garden) en onder private label

Garden Seeds BV is middelgroot verpakkingsbedrijf van groenten- , kruiden- en bloemzaden voor de hobbymarkt. Wij leveren onze zaden in kleurige verpakkingen onder eigen merk (o.a. Sluis Garden) en onder private label. Ook hebben wij diverse zaadbedrijven waarvoor wij in opdracht loonverpakken.

Seed Valley

Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 30 jaar en sinds onze oprichting zijn wij gevestigd in Enkhuizen in de regio die wereldwijd bekend staat als Seed Valley. In 1983 zijn wij begonnen als 100% dochter van het vermaarde Royal Sluis. In 2001 hebben wij vervolgens de stap gemaakt om als volledig zelfstandig en onafhankelijk bedrijf verder de markt op te gaan. Onze merken “Sluis Garden” en “Abraham Sluis” geven nog steeds onze bekende en betrouwbare roots aan.

Groothandel

Onze focus ligt dus op de groothandel en het leveren van onze zadenzakjes aan o.a. de tuincentra, webwinkels, postorder- en grootwinkelbedrijven binnen Europa. Echter onze zaden zijn helaas niet op elke plek in Nederland te koop (wij zitten bijv. niet in de bouwmarkten) en hierdoor hebben wij blinde vlekken op de kaart van Nederland. Om aan de vraag van deze klanten toch te kunnen voldoen en ook hun ons merk “Sluis Garden” te kunnen blijven verkopen, hebben wij een eigen website met winkelwagen.