PromZ

Staat & Co BusinessGifts

Industrieweg 9 7944 HT Meppel Nederland

T 0031202060860

Staat & Co BusinessGifts

Specialist in relatiegeschenken

Wij zijn specialist in relatiegeschenken, voor iedereen, in elke branche. Voor elk marketingdoeleinde weten wij een passend (te personaliseren) premium of relatiegeschenk te vinden. Ook voor originele en duurzame geschenken zijn wij dé leverancier.

Staat & Co Businessgifts is één van de oudste importeurs op het gebied van relatiegeschenken, reclame artikelen, premiums en andere promotionele artikelen. Omdat wij sinds 1947 actief op de markt zijn, hebben wij veel ervaring en kennis in huis.

EcoVadis Platina gecertificeerd

Na onze Gouden Award in 2019 en Platina Award in 2021 en 2022 hebben we in 2023 wederom de EcoVadis Platina Award behaald. Het hoogst haalbare. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

EcoVadis is een wereldwijde organisatie die toeziet op duurzame bedrijfsvoering en stelt een norm voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij streven er altijd naar om ons maatschappelijk verantwoord ondernemen op het hoogste niveau te vervullen.

Met het behalen van de Platina medaille behoren we tot de top 1% wereldwijd op het gebied van MVO conform de EcoVadis MVO-beoordelingsmethodiek. Bekijk onze EcoVadis scores en lees meer over ons MVO beleid.

Meer dan 100.000 verschillende relatiegeschenken direct leverbaar

Het assortiment (duurzame) relatiegeschenken is vele malen groter dan wij hier en op www.staat.nl kunnen laten zien. Neem contact op met ons verkoopteam voor het totale productaanbod, er is zoveel mogelijk. Wij adviseren je graag!

gifts@staat.nl, www.staat.nl, 0522 24 00 24

Staat & Co Businessgifts: dé relatiegeschenkenspecialist van Nederland. Unieke geschenken voor jouw promotie. Succes verzekerd met onze relatiegeschenken