PromZ

Tailwind Premiums

Grotenoord 11 3341 LT Hendrik-Ido-Ambacht Nederland

T +31 (0)78 303 04 09

Tailwind Premiums

Tailwind Premiums relatiegeschenken en promotionele artikelen

Tailwind Premiums heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Doordat alles in huis gebeurt kan er bijzonder snel worden geschakeld.

Van start tot eind altijd één en dezelfde contactpersoon. U hoeft dus zelf niet te schakelen tussen verkoop, administratie, studio en logistiek. Één aanspreekpunt vanaf aanvraag tot levering, dat maakt het voor iedereen wel zo overzichtelijk.

Samples

Onze voorkeur gaat ook uit naar een samenwerking in plaats van een klant leverancier verhouding. Betrek ons gerust aan het begin van uw project. Laat ons meedenken, de voorstellen uitwerken, zorgen voor schetsen en uiteraard de samples van de daadwerkelijke producten zelf. Op deze manier geloven wij dat het maximale uit de samenwerking kan worden gehaald.

Vanzelfsprekend krijg u bij het gunnen van een opdracht standaard van ons een visual ter goedkeuring. Deze passen wij zonder enige kosten net zo vaak aan als nodig. Wij starten pas als u 100% tevreden bent met het beoogde eindresultaat.

Nieuwe producten

Door constant te blijven sourcen naar nieuwe producten zullen wij met regelmaat, uiteraard geheel vrijblijvend, u op de hoogte brengen van een nieuw product, nieuwe techniek of nieuwe ontwikkeling op het moment dat wij denken dat dit voor uw organisatie interessant zou kunnen zijn.

Custom made

Door directe lijnen met o.a. het Verre Oosten kunnen wij heel snel custom made trajecten aanvliegen. Door direct contact zijn wij in staat om veel meer te bereiken in kortere tijden en met lagere oplages dan wie ook.