PromZ

Touch Incentive

Blaak 16 3011 TA Rotterdam Nederland

T +31 (0)10 – 497 1121

Touch Incentive

Touch is met meer dan 20 jaar ervaring een autoriteit op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van loyaliteitsprogramma’s, consumentenpromoties, medewerkersprogramma’s, incentive marketing, ticketing en giftcards. Touch bedient zowel BtoB, BtoC als BtoE doelgroepen.

Touch wordt gedreven door positiviteit en optimisme. En een incentive is iets positiefs! Het is het juiste cadeau op het perfecte moment. Het stimuleert en motiveert mensen om in beweging te komen en beter te presteren. Het doel van Touch is dan ook het ontwikkelen en uitvoeren van creatieve loyaliteitsoplossingen die de doelstellingen voor marketing, verkoop en loyaliteit van onze klanten realiseren. Alle disciplines zijn in huis en daardoor is Touch hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Daarom neemt Touch niet alleen de verantwoordelijkheid over de strategische elementen, maar ook over de incentive content, IT, fulfilment en project management.

De aankomende jaren blijft Touch zijn leiderschapspositie in Nederland versterken, terwijl de onderneming ook internationaal blijft groeien.

Voor meer inspiratie en interessante cases en de laatste ontwikkelingen op het gebied van incentives en loyalty, bezoek onze site op www.touchincentive.com

Let’s get in Touch!

sales@touchincentive.com
+31 (0)10 – 497 1121