PromZ

Van Loo Borduringen / Headwear professionals

Broekkempweg 6 BE-3680 Maaseik Nederland

T +32 (0)89 572 912

Van Loo Borduringen / Headwear professionals

De HEADWEAR groep bestaat sinds 1974 en is gespecialiseerd in de productie van petten, mutsen, hoeden en zonnekleppen. Dankzij onze ervaring en de samenwerking met onze partners leveren we onze producten op alle continenten. Consequent bieden we onze klanten de hoogste kwaliteit producten tegen aantrekkelijke prijs wat ons geholpen heeft om uit te groeien tot marktleider in deze branche, algemeen bekend als – THE HEADWAER PROFESSIONALS – .

Op de website stellen we u verschillende mogelijkheden voor van de samenwerking met ons. We bieden de keuze van meer dan 560 cataloogmodellen uit onze collectie , onbeperkte kleurcombinaties, verschillende decoratietechnieken, korte levertermijnen, maar dit is nog niet alles….

Als u in de catalogus niet vindt wat u nodig heeft of u bent nog zoekende naar uitwerking van uw idee, vraag het ons… Samen met u realiseren we een ontwerp dat aan uw wensen voldoet. We zijn producent en leverancier. De flexibele infrastructuur stelt ons in staat om elke stijl te produceren. Het maak niet uit waar u nu bent … Dankzij ons wereldwijd uitgebreide netwerk kunnen we u bereiken rechtstreeks of via onze filialen.

Bij HEADWEAR PROFESSIONALS vindt u hoogwaardige materialen en de nieuwste trends. Het maak ons uniek in de productie en decoratie van onze producten. Bent u niet tevreden met ons product ? Geen probleem, we zullen het terug nemen want ons motto is : 100 % KLANTTEVREDENHEID!

Neem de tijd om ons ruime assortiment te bekijken. Heeft u een eigen ontwerp of idee? Vraag het ons en we realiseren het voor u! We hebben onbeperkte mogelijkheden in de productie en we passen ons aan uw behoeften, aarzel niet om ons te contacteren!

Onze garantie :
100 % kwaliteit en ervaring ! HEADWEAR PROFESSIONALS ontwikkeld, produceert en levert een breed gamma van petten, mutsen, hoeden en zonnekleppen. We zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen voor de individuele klanten, bedrijven, sport en vrije tijd.

Van Loo Borduringen / Headwear Professionals
E-mail: info@headwear.be
www.eheadwear.be