Jouw horecapersoneel stijlvol gekleed

VAN-SYB

Veerdijk 1531MS Wormer Nederland

T +31631918643

VAN-SYB

VAN-SYB, jouw partner in hoogwaardige horecakleding.

Als specialist in de branche bieden wij een uitgebreid assortiment aan voor restaurants, hotels, cafés, barista’s en keukens. Bij VAN-SYB streven we naar perfectie, en dat zie je terug in de zorgvuldig samengestelde collectie van gerenommeerde kledingmerken waar wij al geruime tijd officiële dealer van zijn.

Onze missie is duidelijk: streven naar horecaproducten met een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit staat centraal bij VAN-SYB en voor ons staat kwaliteit gelijk aan duurzaamheid.

Bij VAN-SYB gaan we verder dan alleen het aanbieden van standaardproducten. Wij kennen onze leveranciers en zijn ervaren in het benutten van de mogelijkheden die de verschillende merken te bieden hebben. Of het nu gaat om het realiseren van een nieuwe kledinglijn of het ontwikkelen van een uniek concept, wij denken graag met je mee.

Op zoek naar specifieke stoffen of kleuren? Bij ons en onze dealers zijn de mogelijkheden eindeloos. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zelfs als je op zoek bent naar iets bijzonders in grote hoeveelheden. Ons assortiment voor de horeca is aanzienlijk groter dan wat je op onze webshop vindt.

Wil je jouw kleding laten personaliseren? Bij VAN-SYB bieden wij de mogelijkheid om kleding te laten borduren of bedrukken. Geef ons eenvoudigweg het logo, de gewenste grootte en de plaats van bedrukking door en wij zorgen voor een professionele afwerking.

Naast onze showroom heeft VAN-SYB ook een eigen lederatelier waar we met trots ons eigen merk horecariemen produceren. Kom gerust langs in pakhuis Saigon aan de Zaan te Wormer NH. We zijn dagelijks op afspraak te bezoeken, en de koffie staat altijd voor je klaar.

Ontdek de wereld van hoogwaardige horecakleding bij VAN-SYB. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan de perfecte uitstraling voor jouw horecaonderneming.

Met gastvrije groeten,

Marja Eshuijs VAN-SYB – Horecakleding Specialist