PromZ

Xelboo

Groote Meer 4 4641 RS Ossendrecht Nederland

T 0031164673005

Xelboo

Relatiebeheer is een echte kunst!

Onderscheidend

Xelboo helpt bedrijven om door middel van onderscheidende en bijzondere relatiegeschenken het imago en de naamsbekendheid te ondersteunen van haar klanten.

Exclusief, authentiek en handgemaakt

Zakendoen is gebaseerd op het hebben en onderhouden van goede relaties. Dat is belangrijk in iedere branche en in ieder land waarmee we zaken doen.

Xelboo maakt en verkoopt exclusieve, authentieke en handgemaakte relatiegeschenken.

Typisch Nederlands  of meer generiek

Voor bedrijven die internationaal zaken doen maken we relatiegeschenken die verwijzen naar de Nederlandse cultuur. Een typisch Nederlands relatiegeschenk vergroot zo de band tussen Nederlandse bedrijven en de buitenlandse relaties.

Persoonlijke voorbereiding

Eerst bepreken wij wat u precies wilt qua design en wat u wil bereiken met de relatiegeschenken: Een éénmalig relatiegeschenk of onderdeel van een loyaliteitsprogramma.

Wij maken iets anders, dan alleen maar een logo of een kleur. Dat kan nooit zo mooi worden als het originele logo. Wel kunnen we een artists’ impression maken van het logo.

Ontwerpen

We maken verschillende ontwerpen of ideeën, die we met u bespreken. Daarna maken we een definitief ontwerp en dit wordt opnieuw besproken. Kleine aanpassingen zijn dan natuurlijk altijd nog mogelijk.  Wij stoppen pas als u tevreden bent.

Voor een loyaliteitsprogramma maken we steeds nieuwe ontwerpen. Verder als hierboven. Dan is er voor uw klanten steeds iets nieuws om te sparen.

Produceren

Als het ontwerp helemaal is goedgekeurd gaan we het afgesproken aantal relatiegeschenken maken.  Hetzij volledig handgeschilderd, hetzij met kwalitatief hoogwaardige prints of transfer techniek. Precies zoals is afgesproken.

Handgeschilderd en uniek

Voor de handgeschilderde producten hebben we een team van kunstenaars, daardoor  kunnen we meestal wel binnen 2 tot 4 weken leveren (afhankelijk van het gewenste aantal).

Alle handgeschilderde producten zijn, wel aan elkaar gelijkend, maar nooit exacte kopieën. Alle producten worden bovendien geleverd met een Certificaat van echtheid en in een mooi bijpassend doosje.

Prijs

De prijs is volledig afhankelijk van het aantal relatiegeschenken en of het volledig handgeschilderd wordt of op een andere manier gereproduceerd.

Over het algemeen zal de prijs erg meevallen en is vergelijkbaar met een mooie fles wijn. Het grote verschil is echter dat onze relatiegeschenken blijvend zijn, terwijl de wijn wordt opgedronken en de fles weggegooid.