Stryker onboarding en fulfilment | PromZ

Stryker onboarding en fulfilment

Stryker is een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van medische technologie. Zij bieden innovatieve producten en diensten op gebied van Medical en Surgical, Neurotechnology, Orthopaedics en Spine die de resultaten voor patiënten en ziekenhuizen helpen verbeteren.

Actief in meer dan 75 landen en gediend door ruim 46.000 medewerkers hebben zij jaarlijks impact op de levens van meer dan 100 miljoen patiënten. Om aan deze zorgvragen te kunnen voldoen is Stryker constant op zoek naar nieuwe medewerkers.

Om deze nieuwe aanwinsten te verwelkomen hebben we samen met de klant een prachtig Onboarding-pakket samengesteld. Een mooi pakket gevuld met praktische geschenken voorzien van het Stryker logo.

De invulling, inpakken, opslag en op afroep verzenden van de pakketten; Webo neemt het allemaal uit handen. Ontzorgen van A tot Z noemen we dat.

Op het moment zijn we tevens druk bezig met de ontwikkeling van de online Stryker Brandstore.

Één, door Webo gecoördineerd inkoopplatform waar medewerkers van Stryker hun promotionele items snel en eenvoudig kunnen bestellen. Alles conform huisstijl.

Ook een gave onboarding campagne op poten zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330. We denken graag met je mee!